Kapitalismen er seg selv lik. Bare lønnsomhet betyr noe. Er det vaksineskadene som skremmer investorene?

Derimot.no

Av red. PSt 

Dødstallene etter vaksinering fra forsikringsbransjen og begravelsesbyråene skremmer investorene

Edward Dowd, en tidligere investeringsmanager i Blackrock, mener at den finansbobla som BlackRock var drivkrafta i å blåse opp fra august 2019, nå er i ferd med å sprekke.

Les: Tidligere manager i Blackrock: – Den globale gjeldsbobla har nådd toppen, vi er ved enden

Fra et globalt makroperspektiv, forklarte Dowd, har vi nådd en topp. Og det begynner å bli smertelig tydelig, la han til, gitt alt som foregår rundt om i verden for tiden, at «vi er ved enden.»

«Og på grunn av det faktum kommer vi til å se mange sprø ting i finansmarkedene, tror jeg,» la Dowd til om det som ser ut til å være en forestående kollaps av markedene.

«Vi kommer til å se kredittmarkedene gå av hengslene, aksjemarkedene vil gå av hengslene. Federal reserve fikk en utsettelse gjennom covid, under dekke av covid, til å trykke opp 65 prosent mer penger for å holde denne skuta flytende, men vi er ved endedagene her.»

Dowd mener at alle de plandemiske tiltakene bare er en dekkhistorie for den økonomiske situasjonen som aldri ble løst etter krakket i 2008.

Pfizer og Moderna er moderne versjoner av Enron

Dowd sier også at det nå kommer så sjokkerende tall på overdødelighet fra forsikringsselskapene og begravelsesbyråene, dødsfall som knyttes til vaksinene, at investorene nå flykter hals over hode fra vaksinegiganter som Pfizer og Moderna.

Tall fra New York-børsen viser i alle fall at investorflukten er høyst reell:

Moderna, Inc. (MRNA)

Pfizer

One America Group, som er en finansinstitusjon, skriver i en rapport:

“Our data shows an increase in death rates in our business across the U.S., which aligns with what we’re seeing in national industry data.”

“there has been a 40% increase in death rates for 18- to 64-year-old individuals across the U.S., when comparing Q3 [third quarter] 2021 data to pre-pandemic data from the same period in 2019.”

Innlegget er hentet fra Steigan.no

164 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 164 ganger.

Post Views: 235

Les artikkelen direkte på derimot.no