Jublende ukrainske soldater henretter forsvarløse og blødende russiske krigsfanger.

alternativ-media.com

Det er krystallklart at det er krig i Ukraina, selv om Putin forbyr russisk media å bruke det ordet. Det er krystallklart at uskyldige sivile blir drept, både ukrainere og russere. Det er krystallklart at det begås – som i absolutt alle andre kriger – krigsforbrytelser fra begge sider, både mot sivile og soldater.

Det som også er krystallklart er at de ufrie, kontrollerte og redaktørstyrte norske medier begår moralske forbrytelser med sin ekstremt ensidige rapportering.

Om man stoler på de kontrollerte statslojale norske TV-kanalene, kommentatorer og «eksperter» av ymse kvalitet og kunskap, er det kun ukrainske sivile og ukrainske soldater som blir påført urett og mord. Hvorfor? Det er nesten så tinnfoliehatten min gnistrer av konspirasjonsteorier. Er det så rart?

Det er merkelig nok New York Times som har publisert denne videoen, ifølge Fria Tider,etter å ha fanget den opp på nettet. Den viser en gruppe ekstatiske ukrainske soldater som henretter forsvarsløse og blødende russiske krigsfanger som åpenbart har gjennomgått mer vold og tortur enn de siste nådestøtene som fremkommer i videoen, som New York Times mener å ha verifisert som ekte og troverdig.

Filmen skal være tatt på en vei utenfor den ukrainske byen Dmytrivka vest for Kiev. En rekke russiske krigsfanger ligger blødende på bakken, og minst en av dem har hendene bakbundet.

Promotering

– Han lever fortsatt. Film avskummet! Se, han lever fortsatt. Han gisper, sier en av de ukrainske soldatene om en russer som ligger med en jakke over hodet og gisper gurglende etter luft. Deretter blir han skutt to ganger. Men han fortsetter å røre på seg til han får det tredje skuddet som avslutter hans liv, i steden for et opphold i krigsfangeleir inntil forenelse med sin kjære familie i Russland etter krigens slutt. Slik unødvendig sløsing av mennekseliv er forkastelig – uansett hvilket flagg på skulderen offer eller morder måtte ha.

MSMs ekstreme ensidighet er like sykelig fanatisk, som den er menneskeforaktelig og farlig. Men det er prisen for et redaktørstyrt media med redaktører proppet full av fanatisme fra globalistiske tenketanker, hjernevaskelsesseminarer og det som verre er – et korrupt tankesett.

Hvem ønsker et media som skal dekke en krig med kun lidelser fra den ene part og kun agressjon og vold fra den andre? I MSMs verden finnes kun svart og hvitt. Grått eksisterer ikke – ikke engang hypotetisk. Om du så mye som lukter på det grå, er du en Putin-elsker og Ukrainer-hater.

«De er ikke engang mennesker».

– De er ikke engang mennesker, sier en ukrainsk soldat, ifølge New York Times.

Et ukrainsk nyhetsbyrå rapporterer at bakholdet som disse russiske soldatene havnet i, ble utført av den Georgiske legionen, som er en paramillitær enhet av georgiske frivillige som ble opprettet for Ukrainas regning i 2014. Det er stor mulighet for at det er denne avdeligen vi ser utføre disse klare krigsforbrytelsene i videoen:

Video fra Fria Tider.

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under:

Promotering

Les artikkelen direkte på Alternativ -Media