Israel, “the destroyers” virke i Afrika

Israel, “the destroyers” virke i Afrika

Nyhetsspeilet
Israel, “the destroyers” virke i Afrika

Nyhetsspeilet.no:

Det skjer et folkemord i Gaza akkurat i disse dager. @zahfairy_ på Twitter gjør oss oppmerksom på at staten Israel over lengere tid har vært opptatt av nettopp folkemord, er det en konspirasjon eller er det virkelighet (foto fra Twitter, her)?

For det har kommet langt; den israelske stats gründerfamilie opptrer som spydspissen i New World Order, har i mange år infiltrert det norske statsapparat, Storting og det norske næringsliv, samt driver store deler av norsk media. De er pengefolkene, besatte av pengenes makt.

Korrupsjon som bygger på løgn har vært deres følgesvenn fra første øyeblikk. De er kleptokratene dyrket frem over mange år som sørger for de egne fordeler i statsapparat, politikk og næringsliv. De er der hvor pengene er, de er norske i Norge, svenske i Sverige og danske i Danmark, hensikten er å infisere hele verden, så langt det går.

Menachem Begin, en av terrorens fedre, khazarjøde fra Polen (1913-1992), fra skjermdump, her.

Med korrupsjon som grobunn har terror vokst frem, som en sykdom hvor det ene tar det andre med seg, og ender i sin logiske utvikling opp i utryddelse av en hel befolkning, denne gang Gaza befolkning. Det er Israel som har våpenmakten, deres metode er tvang, det allmenne aggresjonsnivå skal høynes, en utvikling vi står midt oppe i , i Norge. Se tilbake på sprengningen av King David Hotel i Jerusalem i 1946 (Wikipedia, her) , hvor 91 mennesker omkom og 46 ble såret og lemlestet, denne for mange ulykksalige hendelse har blitt et slags uhyggens urbillede, hvor den senere statsminister Menachem Begin sto sentralt.

Benyamin Netanyahu har åpen uttalt sin beundring for Begin og han følger trofast i Begins fotspor. Begin hadde ikke språkets makt, men brutalitetens (SNL, her). All form for terror har hatt sin opprinnelse i staten Israels kjølvann, merkbart for et flertall siden statens opprettelse i 1948, en underlig nasjon med langt flere og langt verre ting på sin kappe, som ennå er skjult. Disse folkene har holdt på med sine systematiske ødeleggelser i mange år, det gjelder å bli klar over det.

Israels destruktive virksomhet i Afrika

Ikke bare i Afrika, de har også systematisk undergravd Søramerikas nasjoners selvstendighet i en årrekke. De glir inn i land vha infiltrasjon, penger og terroraksjoner. Det var de som bygde opp Pinochets beryktede hemmelige politi som dagen etter maktovertakelsen i 1973 begynte å kidnappe folk bare på mistanke og plasserte dem i konsentrasjonleir, mange forsvant, mange omkom (fra skjermdump Twitter her).

Kan det henge sammen med at staten Israel alltid var ansiktet utad for globalistenes herrevelde? En nasjon bygd opp av de største kriminelle, som et gigantisk forbrytersyndikat hvor styrtrike banditter og mordere fra hele verden fant sin ro og beskyttelse, sine hjem.

Som kledte landegrensene inn i glansbilder, gull og grønne skoger for å bedra sine omgivelser. Som systematisk satte inn krefter og midler for med løgn å få kontroll i alle land, over alle regjeringer de klarte å få tilgang til. Som brukte angiveri, spioner, media og penger, som trikset og lokket, gjorde maktberusede in spe avhengig av deres penger, drev med storstilet utpressing blant rikspolitikere, industri og rikfolk. De er kleptokratene, de lever av å stjele andres penger. I noen nasjoner har de lykkes mere enn andre.

Og er det ikke som om de vestlige nasjoner står foran forvandlingen til kardemomme byer fylt av tause duknakkede folk hvor de ondskapsfulle, skruppel- og hensynsløse kjeltringer i hvit skjorte og slips styrer landene, mens de bedøver befolkningene med store svarte tv-skjermer i hver stue med krim, porno, med sosiale medier på mobiltelefonene.

Malaysias tidligere president Mahathir bin Muhamad klarte å holde Israel på en armlengdes avstand i mange år (hør utdrag av hans tale i Putrajaya 2015, her). Og var det ellers i verden enkelte rikspolitikere som ikke likte å bli kommandert og besluttet å gå sine egne veier, særlig afrikanske statsledere under pandemien, ble de myrdet. Vi vil ikke tro det, men det er den slags gjerningsmenn vi har med å gjøre, folk med en enkel og begrenset bevissthet, hevnere.

Å få høre videorapporten fra Michelle Saahene fra Ghana, var derfor meget gledelig. Endelig kan statens Israels rolle i verdenspolitikken bli kjent og fordømt, for mitt vedkommende er det klart at det er staten Israel som idag styrer den vestlige verdens etterretningstjenester. NATO går for å være Israels europeiske armé, det er Israel som styrer hvor og når NATO skal settes inn, som f.eks. i Afghanistan, mot Serbia, krigen mot Irak, i Syria, men også i Ukraina.

En rapport fra Michelle Saahene, Ghana

“Israel liker å kalle seg den mest moralske hæren i verden, men hvis du bare ser nærmere på handlingene deres over det afrikanske kontinentet, får du en helt annen historie. Israel har lagt til rette for destabilisering gjennom militær innsats over hele kontinentet siden 60-tallet. La oss først ta en titt på Kongo: Israel støttet drapet på Patrice Luma, Kongos første statsminister etter å ha oppnådd uavhengighet.

Michelle Saahene fra Ghana forteller om Israel årelange bruk av dødelige hersketeknikker som har forårsaket millioner av afrikaneres sykdom, død og elendighet, prinsippet har vært splitt og hersk, falsk flagg-aksjoner for å antenne uvennskal og hat mellom folk, samt våpen til begge parter. Fra skjermdump, video, her.

Lumumba ønsket å forene Afrika og få dem til å være mindre avhengige av sine tidligere kolonisatorer. Mens det var USA og Belgia som var ansvarlige for Lumumbas død, bare 36 år gammel, var det Israel som gav dem Mobute Sese Seko, en meget korrupt leder som var villig til å være marionett for Vesten. De ga Seko store mengder penger og våpen for å opprettholde volden som var nødvendig for vestlig styrt gruvedrift i Afrika. Og Israels spesialinteresse er mineralene som trengs for å lage våpnene de er avhengige av, som våpnene de bruker akkurat nå for å begå folkemord mot det palestinske folket. Til dags dato trener Israel fortsatt militsen som er ansvarlig for volden og slaveri av congales-folket. Også de opplever et folkemord.

I Nigeria på slutten av 1960-tallet blandet Israel seg inn i den nigerianske biafrankrigen ved å gi bistand til begge sider. De gjorde dette vel vitende om at det nigerianske militæret begikk grusomheter mot det biafranske folket som ønsket sin uavhengighet. De ga biafranerne 200 000 dollar for å kjøpe våpen, siden gav de Nigeria utstyr for å frakte inn soldater, bomber, ammunisjon og andre forsyninger til frontlinjene. Akkurat som å gå på en boksekamp og vedde på at begge boksere skal vinne.

Spol frem til 90-tallet den rwandiske borgerkrigen: Et folkemord i menneskets historie, hvor én million mennesker døde på bare 100 dager. Israel var en kilde som ga hutuene våpen for å massakrere tutsiene. De sendte våpen til et land der de allerede visste at et folkemord fant sted og en betydelig del av kampene nå i Kongo som tillater slaveri av congales-folket og utnyttelse av landet blir begått av M23. Hvem er M23? Vel, de er militsen som består av etniske tutsier etter de som ble myrdet på 90-tallet med hjelp fra Israel. Jeg har bare nevnt tre land. Men vi har også Angola, Kamerun, Elfenbenskysten, Kenya, Marokko Sør-Sudan, Uganda Guinea og mitt eget Ghana. Israel er ikke den mest moralske hær i verden, men det ser ut til at de er den mest korrupte hær i verden.”

Tedros Adhanom ble hentet inn som WHOs leder, fordi hans hender var blodige, fra skjermdump, her.

Israel sørget for marxistenes plass i Ethiopias styrende politiske regjering. Det er logisk å anta at Israels Mossad anbefalte de blodige løsninger Adhanom gjennomførte som minister i Ethiopia, for brutalitet og vold er deres natur. Tedros Adhanom Ghebreyesus er oppdratt av dem til den han er idag, mannen som ikke gikk av veien for drap, fengslinger og forsvinninger av både enkeltmennesker og folkegruppe han ikke likte, han ble til mannen med de blodige hender.


“Destroyers”, fra boken You Gentiles av Maurice Samuel, 1924, kan lastes ned, her. Kleptokratene, om Den store løgnen, film, NRK, her.

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Legg igjen en kommentar