Iran og Israel. Krigshisserne har blod på tann – la oss ta et steg tilbake

Iran og Israel. Krigshisserne har blod på tann – la oss ta et steg tilbake

Nyhetsspeilet
Iran og Israel. Krigshisserne har blod på tann – la oss ta et steg tilbake

Nyhetsspeilet.no:

Skrevet av Jakob Nilsen

Iranere, israelere, amerikanere, nordmenn og alle andre – ta et steg tilbake. Ikke identifiser deg med den ene eller den andre siden i konflikten. Hvorfor? Fordi vi alle sammen er målet. Sivilisasjonen skal ødelegges, og makten konsentreres på få hender.

Det er budskapet på nettsiden Henry Makow.com. Og det henger sammen med det iranske angrepet på Israel, beskrevet slik i VG:

“Natt til søndag gikk Iran til angrep på Israel med hundrevis av droner og missiler. Og selv om de fleste ble stanset av Israels forsvarssystemer, så venter verdenssamfunnet på svar på spørsmålet om hvordan Israel eventuelt vil gjengjelde angrepet ” (her).


Dette angrepet er sannsynligvis et svar på den israelske bombingen av det iranske konsulatet i Damaskus 1. april.


Dermed innledes en ny runde i konfliktene i Midtøsten som siden oktober i fjor har vært preget av folkemordet i Gaza. Israel har ledet det, godt støttet av Norges nærmeste allierte, USA.

Dr. Henry Makow, se også henrymakow.com

Hamas får skylden for dette angrepet. Men hvem er egentlig Hamas, i det minste militært? Hamas er kontrollert av Mossad – var det slik at Mossad skapte Hamas som agent provokatører? Om dette, les Makow, (her).

Som påpekt tidligere her på Nyhetsspeilet, handler dette om “det store spiller” eller elitens ønske om å etablere en verdensregjering, omtalt som New World Order, basert på Lucifer-tro og frimurer-tenkning. Verktøy er krig, økonomisk kollaps og generelle kriser. Transhumanisme og teknokrati er andre stikkord.

https://www.nyhetsspeilet.no/2023/10/hamas-og-israel-i-det-store-spillet/

Er egentlig lederne i Iran og Israel fiender eller bare later de som for å oppnå et felles mål som mer makt og verdensregjering?

«Bare 1 prosent av missilene kom igjennom» – Irans angrep på Israel:
https://www.youtube.com/watch?v=Ilb2cm3_VPY

Og hva med verdensøkonomien, trenger den en krig til? Verdensøkonomien trenger ikke nødvendigvis bli den skadelidende som i denne konflikten:
https://foreignpolicy.com/2022/03/10/putin-war-russia-ukraine-economy-trade-effects-sanctions/

Makow har tidligere skrevet på sin nettside:

“For å forstå aktuelle hendelser trenger vi et nytt paradigme. Paradigmet fostret av massemediene om en “balansert” verden bestående av konkurrerende interesser, nasjoner, ideologier og religioner fanger oss bare i en falsk matrise av “gode gutter vs. slemme gutter.”

Som leserne mine vet, mistenker jeg at de fleste “konkurrerende” grupper/ideologier faktisk har blitt skapt eller undergravd av en enkelt kraft; en satanisk kult, Illuminati (sabbatiansk-frankistiske jøder og kabalistiske frimurere.) Denne klikken er bemyndiget av et kartell av karteller, som begynner med verdens sentralbank, basert i London. Den bruker MI6, CIA, Mossad og andre «etterretnings»-byråer som instrumenter og kontrollerer media og de fleste politikere.

https://www.savethemales.ca/how_to_control_the_world.html

Det er en elite i sving, et finanskartell av satanister, kan det virke som. Det lover ikke bra for deg og meg, den vanlige israeler, palestiner, iraner, amerikaner og nordmann med flere. Men vi er flere enn de. Det er en styrke. La oss bruke den.

Og styrke kan vi få via vår kristne kulturarv. Fra Bibelen:

Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan stå dere mot djevelens listige knep. 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor på Guds fulle rustning, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. (Efeserne 6)


Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet

Legg igjen en kommentar