Hvorfor har FHI et vaksinelager mot apekopper?

olehartattordet.blogg.no

Olehartattordet.blogg.no:

 

“FHI er overrasket etter utbrudd av sjelden virussykdom: – Dette er helt nytt for oss. – Vi har ikke så mye kunnskap om denne sykdommen, siden den er utbredt i noen afrikanske land og ikke i Europa.”

 

Men skulle du ha sett, de har et helt lager med denne vaksinen:

 

“FHI opplyser til NRK at de har et beredskapslager med apekopper-vaksine, som kan brukes på nærkontakter for å forebygge sykdom.”

 

Hvorfor har de et lager med en slik vaksine siden det er en så sjelden sykdom og den ikke er utbredt i Europa De må jo ha hatt en grunn for å kjøpe inn denne vaksinen? Og hvor mange vaksinedoser inneholder dette lageret? Når ble lageret kjøpt inn og hvor lang holdbarhet har vaksinene? Og sist men ikke minst, hva var kostnadene for dette innkjøpet?

 

“I Danmark melder legemiddelselskapet Bavarian Nordic at de har inngått en avtale med et ikke-navngitt europeisk land om å levere apekoppvaksine. Selskapets vaksine, Imvanex, er den eneste som fungerer mot apekopper som er godkjent av de amerikanske helsemyndighetene.

 

FHI opplyser til NRK at de har et beredskapslager med apekopper-vaksine, som kan brukes på nærkontakter for å forebygge sykdom.” https://www.nettavisen.no/nyheter/fhi-er-overrasket-etter-utbrudd-av-sjelden-virussykdom-dette-er-helt-nytt-for-oss/s/12-95-3424276468?fbclid=IwAR0SXd0sFjIWzZujvz3T5spdceCT7yR8YtKugJlL_beCwYXXMg6ATZjFCTk

 

Apekopper vaksinen ble godkjent av FDA i 2013 og går under navnet Imvanex i USA og Imvamune i Europa. Vaksinen skal ha en effektivitet på 85 prosent mot apekopper. Dvs at i FHI tidligst har kjøpt inn vaksinen i 2013, og på nytt spør jeg, hva var grunnen til at en slik vaksine ble kjøpt inn og når ble de kjøpt?

 

Monkeypox simulation scenario march 2021. I følge denne har de altså hatt en øvelse når det gjeder apekopper, akkurat som de hadde med c 19 før den “epidemien” brøt ut. Videoen stoppet opp hele tiden når jeg så den på Odysee, men den funker fint når man laster den ned. https://odysee.com/@koronamatata:e/Monkeypox:9?fbclid=IwAR0kXnDtyz25ZKVQn10id_HhjQJQN2nrNpraHajmKZf-J_qgzqhFUPP8ZTA&sunset=lbrytv

 

https://silview.media/2022/05/20/bombshell-monkeypox-pandemic-simulation-exercise-held-by-gates-and-kissinger-tied-ngo/?fbclid=IwAR0oP-bDys5YlLsDqOWSX8fwc0wrqMCVrzj9mfU3zFmVWJYMsPd2AFc7wiU

 

 

“Bill Gates warns of smallpox terror attacks and urges leaders to use ‘germ games’ to prepare.
The Microsoft founder also called for the formation of a new billion-dollar World Health Organisation Pandemic Task Force.

Gates has warned that governments must prepare for future pandemics and smallpox terror attacks by investing billions in research and development.

Mr Gates made the warning during a Policy Exchange interview with the chair of the Health Select Committee Jeremy Hunt.

The Microsoft founder also called for the formation of a new billion-dollar World Health Organisation Pandemic Task Force.” https://www.standard.co.uk/news/uk/bill-gates-microsoft-smallpox-terror-attacks-policy-exchange-jeremy-hunt-b964271.html

 

“Policy Exchange recently hosted Mr. Bill Gates, Co-Chair of the Bill and Melinda Gates Foundation, and Rt Hon Jeremy Hunt MP, Chair of the Health Select Committee, who discussed the potential of future pandemics.  

In a wide-ranging discussion on November 4, 2021, Gates called for a new international Pandemic Task Force, with a budget of about $1 billion per year. 

According to Microsoft’s founder, governments must invest billions in research and development to prepare for future pandemics and smallpox terror strikes.

This new effort would “germ game” potential pandemics and bioterrorist attacks such as smallpox attacks on airports. The Science Times reported germ games are ‘when government agencies practice scenarios of another pandemic catastrophe.’

“You say, OK, what if a bioterrorist brought smallpox to 10 airports? You know, how would the world respond to that? 

“There are naturally-caused epidemics and bioterrorism-caused epidemics that could even be way worse than what we experienced today.”

“And citizens expect their governments not to let that happen again,” Gates commented.” https://www.precisionvaccinations.com/gates-germ-game-warning-motivates-smallpox-vaccine-discussions?fbclid=IwAR0t071nW5xqyDFp1KWu1_DTgLP3–kcNPjUoksc7wc5BithNCPGwtrWFyg

 

 

Norge vil stemme ja til at WHO skal få verdensomspennende makt:

“Forslagene som skal opp på WHOs kongress i Genève 22–28. mai, begynner å tiltrekke seg internasjonal oppmerksomhet. Vi spør Helsedepartementet hva Norge vil stemme. Vil Norge gå inn for å overføre myndighet over den norske befolkningens helse til et FN-organ?

Ifølge Gatestone står Norge på en liste over tyve land som har lovet å støtte forslaget. Stemmer dét? Presseansvarlig kan ikke svare, men bekrefter at Kjerkol selv skal til Genève. Vi ber om et svar i løpet av dagen, men hører ikke noe.

Her er brevet til departementet fredag formiddag:”

 

Les artikkelen direkte på Olehartattordet.blogg.no