Hva skyldes det? Det er stor overdødelighet i USA.

Derimot.no

Det er en enorm overdødelighet i USA som ikke kan være tilfeldig

______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Bindersinitiativet
______________________________________________________________________________

Forfatter: Kjetil Tveit/Bindersinitiativet

Det er opp mot 40% overdødelighet registrert i Amerika. Hva er det som egentlig skjer? Robert Malone sammen med flere medisinske eksperter kommenterer dette i ett høyaktuelt møte i det amerikanske senatet den 24. januar.

Overdødeligheten skyldes ikke Covid-19. Hvorfor gjør vi dette? – Robert Malone.

Dr Aaron Kheriaty i senatshøring:
«En 10% økning i dødsfall av alle årsaker er en katastrofe som skjer en gang pr. 200 år. Dette er en 40% økning.»

Senator Ron Johnson inviterte igjen medisinske eksperter, og andre, til det amerikanske senatet den 24 januar. Noen av dem har lenge sett hva som skjer, mens andre har bråvåknet.

Dr Kheriati sier:

«Katastrofen er frukter av denne nærsyntheten og inkluderer en enestående 40% økning i dødsfall av alle årsaker blant mennesker i arbeidsfør alder. Voksne fra 18-64 år det siste året. Flesteparten, mellom to tredjedeler og en fjerdedel, avhengig av hvilken stat, var ikke relatert til Covid.»

De snakker om medisinske problemer knyttet til hjernen, hjerte, koagulering, reproduksjonssystemet, det immunologiske systemet, og at dette er problemer som oppstår blant folk som aldri var i risikosonen for dette viruset.

En overdødelighet som er fire ganger så stor som en 200-års-katastrofe, og som ikke skyldes viruset. Hvorfor nevner de det knapt i de store mediene? Aftenposten har nevnt at vi har fått overdødelighet, men hvem husker vel det de sier en gang iblant?
 

«Hvorfor gjør vi dette?» sier dr Robert Malone. – Videoen kan ses i sin helhet her:

Her kommer mye frem om bedraget som har blitt utført av en samrøresamrøre av medisin, media, og korrupte/hjernevaskede/uvitende/feige/korrekte/redde politikere.

Det viktigste nå er at uansett hvor få eller mange doser du har tatt; ikke ta flere. Og ikke begynn å vaksinere dine barn. Ta ansvar selv og beskytt dem fra myndigheter som for tiden lider av lite vilje til å ta ansvar for situasjonen vi står i dessverre. Det er det tallene viser. Ikke gå med maske. Vis motstand.

Meninger om Covid-situasjonen som for kort tid siden ble beskrevet som konspirasjonsteorier, er nå synlig både i dags-presse og i politikeres og myndighetspersoners uttalelser.
Tom Green, Psykologspesialist

Nå har verdens myndigheter – i takt – dratt situasjonen så langt at de har bare en mulighet til å komme seg unna tror jeg.

De kan lage en ny krise. Om det blir mer virus, nye virus, krig, eller noe annet vi skal frykte – som de skal berge oss fra – er vel ikke så godt å si.

Det viktigste vi kan gjøre nå er å IKKE frykte. Vi kan le av dem, og straffeforfølge dem. For de må stilles til ansvar. Det er ikke de som skal redde denne situasjonen. Det er vi som skal stille krav og vise at vi er flere enn dem.

Kilder:

https://binders.info/articles/146/Hvorfor_politikere__myndighetspersoner_og_journalister_ikke_forst__r_hva_de_gj__r_med_samfunnet.html

Forsidebilde: Raúl Nájera

12 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 12 ganger.

Post Views: 47

Les artikkelen direkte på derimot.no