Husk: USA snakket om WMD, og gikk til krig mot Irak Folkeretten gir en suveren stat rett til forkjøpsangrep

Derimot.no

Av Tor Bugge

Folkeretten gir en suveren stat rett til forkjøpsangrep, dersom den suverene staten er truet med masseødeleggelsesvåpen som bio-våpen, slik Russland er truet av USA og Ukraina.

ANGREPET AV USA:

Da USA angrep Irak i 2003, mente de at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen i landet. Slike våpen ville ha vært brudd på Folkeretten. Siden våpeninspektørene både før, under og etter denne krigen ikke fant slike våpen, ble resultatet at det var USA og deres allianse som brøt Folkeretten. USA ble IKKE straffet for sine brudd på Folkeretten og de betalte ikke for oppbygging av landet. Den norske regjeringen hadde ingen innvendinger for at USA slapp unna straff og oppbygging av landet.

ANGREPET AV RUSSLAND:

Når Russland angriper Ukraina i 2022, mener Russland at Ukraina har masseødeleggelsesvåpen i kraft av biovåpen laboratorier som er finansiert av USA. Slike våpen ville vært brudd på Folkeretten. Dersom Russland finner slike biovåpen i Ukraina og Russland finner dokumentasjon på at USA finansierer slike biovåpen laboratorier i Ukraina er det USA og Ukraina som bryter Folkeretten og Russland har rett etter Folkeretten å forsvare seg mot slike våpen. Da vil ikke FORKJØPSANGREPET på Ukraina være berettiget med sanksjoner fra hele verden mot Russland eller våpenleveranser fra for eksempel Norge til Ukraina. Da vil altså Norge i dette tilfellet bryte Folkeretten, da de har vært med på å øke lidelsene og forlenge krigen. Da skal Regjeringen stilles for RIKSRETT.

1. Den russiske forsvarssjefen har i Sikkerhetsrådet lagt frem bevis for at Ukraina har slike biovåpen laboratorier.

2. Den amerikanske viseutenriksministeren har innrømmet at USA og Ukraina har biovåpen laboratorier i Ukraina.

3. Kina har krevd harde fakta for at USA ikke har finansiert slike biovåpen laboratorier i Ukraina, men ikke fått svar. Dersom USA ikke gir svar, konkluderer Kina med at Russlands Forsvarssjef snakker sant.

HVORFOR DENNE FORSKJELLSBEHANDLINGEN?

En av grunnene til forskjellsbehandlingen, er den makten DEEP STATE og MSM har til å manipulere sannheten, slik at verdens befolkning ikke klarer å skille sant fra usant.

Et eksempel som brukes er å forsterke folks følelser ved å legge til bilder fra ekte situasjoner fra flere år før denne krigen, og bruke disse som ekte bilder i dagens krigføring. Her er en gjeng slitne brannmenn som skal forestille utslitte brannmenn fra Ukraina, mens det i virkeligheten er brannmenn fra Australia i 2019.

Bilde fra Australia ble påstått å være fra Ukraina

Vår egen statsminister Støre ønsker at krigen skal få etterspill for de skyldige partene etter krigen. Han virker ganske sikker på at han ikke selv havner i retten som tiltalt. Bildet under sier noe om hvor lite statsminister Støre bryr seg om etterspill etter kriger når det gjelder USAs invasjoner. Støre er meget indignert over Russland og mener at president Putin må straffes. De tidligere presidentene på bildet nedenfor har ikke gjort Støre opprørt.

Tidligere presidenter som alle har gått til krig

5 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 7 ganger.

Post Views: 57

Les artikkelen direkte på derimot.no