Her stjeles det over en lav skoUSA forsyner seg av statskasser når det passer dem.

Derimot.no

Denne meldingen forteller om en praksis som er blitt standard fra USAs side og som overhode ikke påtales av våre medier. Land som defineres som fiender kan rundstjeles fordi det passer USAs politikk. Det siste eksemplet er tyveriet av det lutfattige Afghanistan sin nasjonalformue i utlandet etter USAs militære nederlag i landet.

Rett skal være rett. USA trenger virkelig de pengene fordi krigene og opprustningen deres drives på lånte midler. Når har de sett seg ut Russlands sine penger som de ønsker å forsyne seg med. Tyskland sitter også på slike midler som de “fryser” til tross for at det er Russland som gjennom sin eksport av gass og olje til landet som sørger for at de kan holde hodet over vannet økonomisk – enn så lange.

Jeg er svært forundret over at dette fortsetter, særlig i forholdet til Russland som egentlig holder den politisk/økonomiske livbøyen EU/Tyskland er avhengig av for å overleve (gass/olje). Det eneste svaret jeg kommer opp med at de som leder disse landene USA/Tyskland/EU ikke forstår hva de risikerer. De er nå så avsondret fra sin egen befolkning at de ikke skjønner konsekvensene av sin egen politikk for sin egen befolkning fordi det ikke rammer dem selv personlig.

På samme måte som våre norske politikere ikke skjønner hva de vanvittige strømprisene gjør med livene til vanlige folk.

Knut Lindtner
Redaktør

Kiev kan stikke av med russiske eiendeler som er frosset i Vesten.

Fra Voltaire Network

Det har nå blitt standard praksis at De Forente Stater svindler sine fiender.

Du husker vel krigen i Irak i 2003. Da forsvant reservene i nasjonalbanken, uten spor. 

Washington anklaget den beseirede presidenten Saddam Hussein for å ha røvet sin egen bank. Men de fant aldri noe bytte. 

Så fulgte plyndringen av den libyske sentralbanken i 2011. 150 milliarder dollar forsvant. Det blir kalt århundrets ran.

Mer nylig så har midlene til den venezuelanske sentralbanken blitt frosset i utlandet, inkludert gullreservene landet hadde deponert i Bank of England. De ble i stedet gjort tilgjengelige for en CIA-agent, den selvproklamerte presidenten Juan Guaido.

I lys av dagens hendelser vil det bli helt naturlig at Denis Kudin, nr. 2 over Ukrainas egne verdier, og dessuten visefinansminister, forlanger at russiske eiendeler i Vesten blir «frosset», og at de må bli levert over til Kiev.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article216036.html

104 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 104 ganger.

Post Views: 112

Les artikkelen direkte på derimot.no