GRUPPESØKSMÅL – STOPP VAKSINERING AV BARN – VI TRENGER DIN DELTAKELSE NÅ!

Friemenneske.no

Kjære følgere, og bekymrede foreldre.

Bakgrunn:

Som mange av dere vet skrev advokat Erlend Efskind et prosessvarsel 15. oktober i år med oppfordring til dere foreldre om å sende dette til myndighetene med formål om å komme i dialog før eventuelt gruppesøksmål ble tatt ut (Les mer her https://friemenneske.no/krav-om-umiddelbar-stopp-i-vaksinering-av-barn-og-unge/ ).

Dette ble aldri besvart, til tross for at flere hundre foreldre sendte inn varslet til Statsministeren og Helseministeren. Derfor dannet vi en aksjonsgruppe og arrangerte en aksjon foran Statsministerboligen med formål å få et møte, eller minimum få levert  et brev til Statsministeren med prosessvarslet (Les mer her: https://friemenneske.no/aksjon-gjennom-hjertet-for-barna-til-statsministeren/ ).

 

Status per dags dato:

Regjeringen krisemaksinerer nok en gang med en mutant (Omikron), som etter alle solemerker er mindre farlig enn Delta-varianten.

Til tross for at vaksinasjonsstrategien deres hittil er feilslått og vaksinen virker enda dårligere på den nye varianten, vil de pushe på med enda mer vaksinering med hjelp av apoteker og militære.

https://www.nrk.no/norge/fhi_-kan-bli-opp-mot-300.000-daglige-smittede-om-tre-uker-1.15770027

Og den gruppen som får den største skylden, er de aller yngste.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/pWl2oX/smitterekord-blant-barn-helt-noedvendig-med-nye-strakstiltak

Vaksinering av barn ned til 12 år er allerede innført. Det samme er vaksineringen av gruppen barn ned til 5 år med alvorlige grunnsykdommer.

FHI og Regjeringen vurderer nå en generell vaksinasjon av barn i alderen 5–11 år.

https://www.fhi.no/nyheter/2021/barn-5-11-ar-med-alvorlig-grunnsykdom-kan-snart-fa-koronavaksine/

Ut fra den siste utviklingen, er sannsynlighet for at alle barn i Norge ned til 5 år snart vil bli tilbudt vaksinen overhengende. Det er videre sannsynlig at vaksinasjon av barn i de andre aldersgruppene også vil utvides.

 

Neste steg – oppfølging aksjon:

Vi i ”Aksjonsgruppen: For beskyttelse av barn og unge” har lovt dere å følge opp, og det gjør vi nå. Med deres hjelp mobiliserer vi nå til gruppesøksmål.

Det er nå på tide å mobilisere til søksmål før vaksinen sprøytes inn i alle barn – og DET HASTER!

 

Registrer dere for gruppesøksmål nå!

Vi, Ann Helen Gjermundsen (leder, Frie menneske) og Line Karlsen (leder, ” Vi foreldre som sier nei til testing & medisinske eksperiment på barna våre” (som nylig bikket 7.500 medlemmer) vil stå for registrering av navnene til dere som vil stille dere bak gruppesøksmålet som vil bli utført av advokat Erlend Efskind.

Send personopplysninger, e-postadresse og mobilnummer til:
Line ( foreldregruppa): linakarlsen32@hotmail.com eller:
Ann Helen (Frie menneske): spreadlovenotfear.worldwide@gmail.com

 

Hilsen ledelsen i Aksjonsgruppen: For beskyttelse av barn og unge

Ann Helen Gjermundsen
Line Karlsen

 

 

 

 

 

Innlegget GRUPPESØKSMÅL – STOPP VAKSINERING AV BARN – VI TRENGER DIN DELTAKELSE NÅ! dukket først opp på Folkeaksjonen FrieMenneske.

Les mer på Friemenneske.no