Google lanserer desperat kampanje

Google lanserer desperat kampanje

Nyhetsspeilet Video
Google lanserer desperat kampanje

Nyhetsspeilet.no:

Deep State er nå livredd for at du skal finne ut av sannheten om Covid-vaksinene, klimaendringene, valgfusk, Ukraina og hva nå enn slags ondskap de står bak. Derfor kjører de ut sin egen proaktive propagandakampanje via Google for at du, ironisk nok, ikke skal falle for nettopp propaganda.

Kampanjen er allerede testet ut i Polen med stort hell ifølge Google selv. Emnene de fokuserer på er følgende:

Som Smurfen så fint sa det: «Til tross for at definisjonen på hjernevasking er å kun ta til seg informasjon fra den ene parten, så velger ca. 90% av folk i vesten og hjernevaske seg selv.» Nå får du ekstra hjelp av Google.

Dermed gjør de det svært lett for oss å forstå hva som de ønsker å skjule. Det er bare å se på emnene de har valgt og tenke omvendt av hva som blir sagt offisielt så treffer du sannheten midt i øyet.

Det er godt å se at et privateid teknologifirma som Google ønsker å ivareta tankene og meningene våre slik at vi slipper å tenke ut noe annet enn de offisielle historiene som massemedia og politikere fronter like villig som en hundrekronershore.

Her ser du en av de polske propagandavideoene ment til å hjernevaske massene tilbake i koma:

Slå på teksting for engelsk oversettelse hvis du ikke er stødig i polsk. Videoen er sett over 7 millioner ganger.

Føler du deg usikker og hjernevasket nå? Ingen grunn til bekymring. Nyhetsspeilet tar ikke 100 kroner en gang. Vi stiller opp helt gratis. Ta en titt på artikkelen Ukrainakrigen, hvem står i kulissene, så er du raskt tilbake til «the real world» igjen.

Kilde: Redacted – They DO NOT want you to see this so they’re “prebunking” your search results

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet