Globalister under amerikansk ledelse ønsker å styrte Putin

Politikeren.com
Read Time:1 Minute, 11 Second

Wall Street og den bolsjevikiske revolusjonen – et svært avslørende intervju fra 1987 med professor Anthony C. Sutton, 1925-2002, britisk og amerikansk økonom, historiker og forfatter.

Det globalistdominerte Vesten, ledet av USA, fører en stadig mer aggressiv krig mot Vladimir Putin. Media og økonomisk krigføring supplerer den militære fronten, hvis proxy er Zelensky og den ukrainske hæren.

«kansellering av Russland» med økonomiske sanksjoner og en koordinert mediekampanje som stempler Putin som den nye Hitler, er de siste blomstene i denne bestrebelsen.

Det blir mer sannsynlig for hver dag at bare elimineringen av Putin fra det russiske maktsenteret vil tilfredsstille eliten i Vesten.

Men er det i det hele tatt mulig?

Se dette klassiske intervjuet med professor Antony C. Sutton, fra 1987, om hvordan Wall Street, USA og de europeiske stormaktene hjalp bolsjevikene med å ta og konsolidere makten i Russland.

Sutton underviste i økonomi ved California State University og var stipendiat ved Stanford Universitys Hoover Institution fra 1968 til 1973.

I løpet av sin tid ved Hoover Institute skrev han den store studien “Western Technology and Soviet Economic Development” (i tre bind), og hevdet at Vesten spilte en betydelig rolle i utviklingen av Sovjetunionen helt fra begynnelsen og frem til i dag ( 1970).

Sutton hevdet at Sovjetunionens teknologiske og produksjonsbase, som da var engasjert i å forsyne Viet Cong, ble bygget av amerikanske selskaper og først og fremst finansiert av amerikanske skattebetalere.

Les artikkelen direkte på Politikeren