FN innrømmer at konspirasjoner eksisterer, men sier at de bare er sanne når de avdekkes av de rette personene

FN innrømmer at konspirasjoner eksisterer, men sier at de bare er sanne når de avdekkes av de rette personene

Politikeren.com
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)
FN innrømmer at konspirasjoner eksisterer, men sier at de bare er sanne når de avdekkes av de rette personene

Politikeren.com:

Read Time:3 Minute, 53 Second

CIA fant opp begrepet «konspirasjonsteoretiker» på 1950-tallet for å nedverdige de som våget å stille ukonvensjonelle spørsmål og utfordre systemet.

De forente nasjoner har erklært krig mot konspirasjonsteorier, og beskriver fremveksten av konspirasjonstenkning som «bekymrende og farlig» og gir publikum en verktøykasse for å «prebunke» og «debunke» alle som våger å antyde at verdens regjeringer er alt annet enn fullstendig ærlige.

FN advarer også om at George Soros, Rothschilds og staten Israel ikke må knyttes til noen «påståtte konspirasjoner.

UNESCO har slått seg sammen med Twitter, EU-kommisjonen og World Jewish Congress for å lansere kampanjen kalt #ThinkBeforeSharing: Stop spredningen av konspirasjonsteorier.

FN hevder at hendelser ikke blir «hemmelig manipulert bak kulissene av mektige krefter med negativ hensikt». Hvis du møter noen som tror den globale eliten konspirerer for å konsolidere makten og diktere internasjonale hendelser, må du ta grep.

Ifølge UNESCO, “hvis du er sikker på at du har støtt på en konspirasjonsteori” på internett, må du legge ut en relevant lenke til et “faktasjekkingsnettsted” i kommentarfeltet.

UNESCO gir også råd til alle som møter en ekte konspirasjonsteoretiker i kjødet. Ifølge FN-byrået må du ikke la deg lokke inn i en krangel med en konspirasjonsteoretiker.

“Ethvert argument kan tas som bevis på at du er en del av konspirasjonen og forsterke den troen,” og konspirasjonsteoretikeren vil sannsynligvis “krangle hardt for å forsvare deres tro. ”

Bemerkelsesverdig nok, skjult i det med liten skrift, innrømmer UNESCO at konspirasjonsteorier eksisterer. Under overskriften “Hva er en ekte konspirasjon?” FNs byråkrater forklarer at «virkelige konspirasjoner store og små eksisterer».

I følge FN er det bare en ekte konspirasjonsteori hvis den «avdekkes av media eller varslere».

Det er bare ett problem med FNs definisjon av en “ekte” konspirasjonsteori. Media har ofte vært fullt kjøpt og betalt av eliten. Og det er eliten som konspirerer mot massene.

Har du noen gang hørt om Operation Mockingbird? På 1960-tallet ville du blitt kalt en konspirasjonsteoretiker hvis du våget å antyde at CIA spionerte på journalister og kontrollerte mainstream media.

I virkeligheten var det akkurat dette som skjedde. Operasjon Mockingbird var en CIA-operasjon som spionerte på medlemmer av Washingtons pressekorps i 1963, 1972 og 1973. De betalte også journalister for å publisere CIA-propaganda.

Avlytting av amerikanske borgere er i strid med CIA-koden, men dette er hva de gjorde.

Så klart, vi bør stole på alt media og faktasjekkere sier. Det er ikke slik at de har en historie med å bli manipulert av skyggefulle trebokstavsbyråer og den globale eliten.

I 2013 signerte Obama lovgivning som opphevet den amerikanske informasjons- og utdanningsutvekslingsloven fra 1948, også kjent som Smith-Mundt-loven.

Smith-Mundt-loven var en såkalt antipropagandalov som hindret den amerikanske regjeringens enorme kringkastingsarm fra å levere programmering til det amerikanske publikummet.

Men 2. juli 2013 endret Obama stille og svikefullt loven, noe som betyr at den amerikanske regjeringen og CIA lovlig kunne propagandere amerikanske borgere.

Merkelig nok, mainstream media liker ikke å erkjenne dette faktum. Men det passer offentlige etater og FN helt ned til bakken. Selvfølgelig vil de fortelle deg å stole blindt på mainstream media og faktasjekkere. Uansett hvor mange ganger de får bevist feil, gang på gang.

Hunter Bidens bærbar PC fra helvete, noen? Det tok media mer enn et år å innrømme at det var ekte. I et helt år fortalte media oss at historien om den bærbare datamaskinen var «russisk desinformasjon», og faktasjekkere sensurerte sosiale medier og renset det for spor av historien om Laptop From Hell, i frykt for at det ville skade Biden Sr. sitt presidentvalg.

Dessverre er ikke mainstream media en kontroll på makt. Regjeringer, selskaper og globale institusjoner som FN vet hvordan de skal spille mediespillet. De vet hvordan de skal kontrollere nyhetssyklusen. De vet hvordan de skal manipulere og kontrollere massene.

De mater offisielle scoops, offisielle kontoer og intervjuer med såkalte eksperter. De avler frykt fordi frykt avler etterlevelse.

Du vil bli presset til marginene hvis du vil utfordre makten. CIA oppfant begrepet “konspirasjonsteoretiker” på 1950-tallet for å nedverdige de som våget å stille ukonvensjonelle spørsmål og utfordre systemet.

FNs krig mot konspirasjonsteoretikere er et annet eksempel. De ønsker å skamme de av oss som tør å stille spørsmål og utfordre den offisielle fortellingen.

For bare 20 år siden var det å stille spørsmål ved offisiell informasjon den hellige gral for enhver [undersøkende] journalist med respekt for seg selv. Det var klart for alle på den tiden at makthaverne løy, jukset og gjorde all skade de kunne for å beholde makten. Noe som folk i dag ser ut til å ha stort sett glemt

Les artikkelen direkte på Politikeren

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar