FHI innrømmer i rapport fra 2. mars 2022, at bivirkningene av vaksinene kan bli mye verre og mere omfattende enn covid 19 epidemien

olehartattordet.blogg.no

Olehartattordet.blogg.no:

 

 

Dette kan man lese på side 66 i FHI sin rapport “Normal hverdag og bedre beredskap“:

 

“B.13 EN KATASTROFAL NYHET

Vi kan bli klar over en katastrofal utvikling som helt endrer synet på epidemien eller
håndteringen av den. Det kan for eksempel være at man finner ut at infeksjon, eller
vaksinasjon, i stor grad øker risikoen for en alvorlig sykdom som oppstår etter mange

måneder, for eksempel en alvorlig nevrologisk sykdom hos de smittede eller vaksinerte, eller en alvorlig sykdom hos barn av mødre som ble smittet eller vaksinert under svangerskapet. Det er lite vi kan gjøre for å redusere en slik usikkerhet.”

 

Teksten fortsetter under bildet

I tillegg kommer de med flere innrømmelser på s.40: “Det meste av smitten skjer mellom vaksinerte”:
“Ulempen med koronasertifikat er at det splitter befolkningen i to. Det har i en del andre land virket sterkt polariserende og ført til omfattende demonstrasjoner. Vi har i Norge ingen tradisjon for å presse folk til vaksinasjon. Begrunnelsen om å unngå egen sykdom kan oppfattes som paternalistisk. En siste ulempe er at tiltaket feilaktig gir inntrykk av at de uvaksinerte er smittekildene, og at andre tiltak kan heves dersom man bare utestenger de uvaksinerte. Det er ikke tilfelle: det meste av smitten skjer mellom vaksinerte.”
Teksten fortsetter under bildet

“Prisen årets allmennlege 2022 ble tildelt Kaveh Rashidi for hans innsats for allmennmedisinen!”

I denne videoen her så kan man se at Rashidi gjør narr av vaksineskadde. Burde ikke det få konsekvenser for ham? Og det logiske oppfølgingsspørsmålet må jo bli: Hvor mange andre leger og helsepersonell her til lands er det som har den samme nedlatende holdningen til vaksineskadde? https://olehartattordet.blogg.no/kaveh-rashidi-som-vant-allmennlegeprisen-2022-gjor-i-denne-videoen-her-narr-av-de-som-har-fatt-vaksineskader.html

 

Relatert lesing: 

 

Vitenskapen er det beste verktøyet vi har til å finne sannheten med, men hvis de som bruker dette verktøyet ikke har rent mel i posen, så vil dette verktøyet bli deretter, i verste fall så kan det brukes til å fremme usannheter og propaganda.

Vitenskapen vil være særlig utsatt for dette når økonomien sitter i førersetet, og når vitenskapsmenn og kvinner vet at de kan miste jobben hvis de ikke viser til resultater som støtter det oppdragsgiveren forventer seg.

Og at forskningen mere og mere har blitt et verktøy for politisk og økonomisk vinning og ikke et verktøy for å finne sannheten, det finnes det dokumentasjon på i bøtter og spann:

 

Bivirkningsrapporter for koronavaksiner

 

Følte seg presset til å ta koronavaksine, så fikk hun hjertetennelse

 

80 norske barn kan ha fått alvorlige bivirkninger av koronavaksine

 

Aksel blei sjuk etter at han tok vaksinen for 8 månader sidan.

 

Her har jeg tatt et tilbakeblikk på svineinfluensavaksinen og dokumentert hvor mange som ble syke av den:

 

https://olehartattordet.blogg.no/pfizer-covid-vaksine-har-1291-bivirkninger-avslorer-offisielle-dokumenter.html

 

 

Les artikkelen direkte på Olehartattordet.blogg.no