Fete løgner blir sannhet med tiden hvis de ikke avsløres. Her er en ekstra feit løgn.

Derimot.no

derimot.no:

Dette er en ikke-sak i våre medier. Den skal ikke snakkes om fordi den offisielle sannheten om det som skjedde finner vi i konspirasjonsteorien til til den løgn-aktige regjeringen til USAs president George W Bush Jr., altså i den offisielle rapporten om tårnene. Og den løgnen tror de fleste på fordi de tror på det som mediene sier.

Bush-regjeringen startet de ødeleggende Midt-Østen-krigene og begrunnet krigene i løgnen om Al-Qaida sto bak sprengningen av de tre tårnene i New York 9. sept. 2001. Den løgnen utløste den forferdelige Afghanistan-krigen som USA tapte etter 20 år. Seinere ble krigene utvidet, overfor Irak (20. mars 2003) med løgnen om at landet hadde masseødeleggelsesvåpen. Men det var det angriperne som hadde, USA og UK, ikke Irak.

Mange visste at Irak tidligere hadde brukt gass mot sin kurdiske befolkning, men også i krigen mot Iran hvor USA støttet Irak bl.a. med gass som de også fikk bl.a. fra Tyskland.

Historien om 9. september har mange i vesten slukt med krok og søkke til tross for at den ikke henger på greip og strider mot fysiske lover.

For de som vil ha et eksempel på akkurat det, se denne korte videoen under:

Nettstedet «HvamenerPartiene» har hatt en rekke artikler om hendelsen. Den siste vi har sakset finner en under:

Knut Lindtner
Redaktør

11. september 2001 kollapset som første og såvidt vites eneste gang i historien ikke bare en, men tre skyskrapere bygget med stålkonstruksjoner og etasjeskiller av armert betong angivelig «på grunn av brann». Alle hadde det til felles at de kollapset i fritt fall eller tilnærmet fritt fall rett ned på sitt eget avtrykk på et spektakulært vis som ingen kontrollert riving kunne gjort bedre.

____________________________________________________
Innlegget er hentet fra hvamenerpartiene
____________________________________________________

Norske branningeniører i private selskaper, brannfaglige utdanningsinstitusjoner og forskningsmiljøer ser ikke ut til å stille spørsmål om at …

  • redningsmannskapene fant «elver av flytende lava» under alle tre byggene, hvitdryppende stål rundt 1500 grader, etter branner som ifølge NIST hadde holdt 700 grader.
  • satelittbilde med varmefølsomt kamera som passerte over New York 16. november, viste temperaturer i grunnen over 700 grader til alle de tre kollapsede byggene etter at brannvesenet hadde helt vann over dem i fem døgn.
  • 12 sekunder før det første tårnet kollapset kunnen man inne i bygninger langt unna kunne høres et «Drrrrrrrrrrrrummm» som minte om sprengning med mange ladninger mikrosekunder etter hverandre. Samtidig med lyden, ristet det synlig i bildet til kameraer som sto på tripod.
  • på ulike bilder fra kollapsen av tårnene tatt 11. september finner vi «skråkutt» av søyler som ser ut som de er laget av kirurgisk plasserte ladninger som på vedlagte foto.
  • ifølge NIST falt WTC7 beviselig i fritt fall over 2 sekunder eller 8 etasjer, altså uten å møte noe motstand fra bygget under, forøvrig falt det i tilnærmet fritt fall.
  • WTC7 falt symmertrisk og vannrett rett ned ved at samtlige 81 søyler i en etasje sviktet i samme mikrosekund og at dette gjentok seg over mange etasjer nedover i bygget.
  • NIST hevder at ingen detonasjoner skjedde denne dagen, derfor ble restene fraktet til Kina og smeltet om uten å gjennomføre vitenskapelige analyser eller undersøkelser, til tross for at videoer og troverdige vitner har påstått det motsatte av NIST.
  • dr. Leroy Hulsey ved University of Alaska Fairbanks og hans team analyserte kollapsen til WTC7 og konkluderte med at NIST må ha tatt feil, at kollapsen ikke kunne skyldes brann.
  • NRK nekter å vise dokumentarfilmen «SEVEN» om professor Hulsey sitt arbeid.

Forsidebilde: Et maleri av Albrecht Samuel Anker (1831-1910)

1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 ganger.

Post Views: 15

Les artikkelen direkte på derimot.no