Exo-vitenskap episode 5: NASA løy om månelandingene

Exo-vitenskap episode 5: NASA løy om månelandingene

Nyhetsspeilet Video
Exo-vitenskap episode 5: NASA løy om månelandingene

Nyhetsspeilet.no:

«That’s one small hoax for man. One giant lie for mankind» er vel et mer passende sitat for toppen av dette isfjellet. Den virkelige utfordringen i livet er å finne noe våre regjeringer har vært sannferdig om.

Sjef for romfartsorganisasjon fant ingen bevis

Dmitry Rogozin var direktør for Russlands romfartsorganisasjon Roscosmos fra 2018 til 2022. Fra et innlegg på Telegram kan vi se at når han var visestatsminister for Defence and Space Industry i Russland for rundt 10 år siden var han pinlig berørt over at de russiske astronautene knapt klarte å gå etter noen dager i rommet, mens de amerikanske astronautene var helt uanfektet av sine turer.

Det hjalp heller ikke Rogozin å finne beviser da han var direktør for Roscosmos selv om denne organisasjonen har et tett samarbeid med NASA. Derimot fikk han en aggressiv telefon fra en offiser av høy rang at han «forverret den internasjonale situasjonen» med sin tvil.

Han fant aldri noen beviser fra sin egen organisasjon eller NASA på at USA faktisk landet på månen 20. juli i 1969.

Ingen bilder i etterhånd av landingssonen

Ingen kan vise til et eneste bilde av landingssonen i etterhånd. Normalt sett ville USA skryte av at de var først ute og burde med glede vise frem disse bevisene.

Er det ikke litt merkelig at det mest kapitalistiske landet i verden ikke har ha vært på månen i etterhånd for å kapre rettighetene til å kreve eierskap av deler av eller hele månen? Eller noen andre land for den saks skyld?

Dagens fotoutstyr vil kanskje fremdeles ikke greie å zoome nært nok inn på noen av landingssonene på månen, men satellitter eller i alle fall den Internasjonale Romstasjonen ISS ville definitivt kunne gjøre det. Bildene av forlatt utstyr, flagg, rover og så videre ser ikke ut til å eksistere.

I stedet blir man møtt med aggresjon og ingen bildebevis finnes utenom det som ble tatt under de påståtte turene til månen. Det leder da over til en enkel og logisk konklusjon. NASA løy den gangen og lyver også i dag.

Landingsonen på månen. Eller rettere sagt fra Stanley Kubriks filmstudio. Burde det ikke vært lett å tatt bilder av den originale landingssonen nå til dags? Hvorfor vil ikke NASA stolt vise frem nyere bilder av dette?

Astronautenes anstrengte pressekonferanse

I den første pressekonferansen rett etter den påståtte turen til månen så ser vi her nedenfor tre anstrengte astronauter fortelle om sine opplevelser. Fra venstre: Commander Neil Armstrong, Lunar Module Pilot Edwin Aldrin, Jr. og Command Module Pilot Michael Collins.

Merk deg de nervøse håndbevegelsene og panikken til Buzz Aldrin i midten fra rundt 5 minutter og 10 sekunder. Du ser alt annet enn stolte og lykkelige astronauter i denne post-flight pressekonferansen. De viser mer å være nervøs og uten følelser med blikket rettet nedover. Kanskje av en god grunn.

Apollo 11 Post Flight Press Conference (1969):

Van Allen strålingsbeltet rundt jorden

Ifølge Taygetans og Swaruu er det ikke merkelig at ingen har vært på månen overhode med et konvensjonelt romskip da Van Allen beltet som omfavner jorden ville grillet astronautene til døde i løpet av kort tid.

Nasa and Apollo missions never went to the moon. That’s a certainty. There is no way they could have gone to the Moon, Van Allen Belts or no Van Allen belts. The Cabal has been on the Moon, but using the SSP (Secret Space Program) only! I can give extensive mathematical, technical, mechanical, technological proof that it’s impossible to go to the Moon using the technology they supposedly used in the 1960’s – 70’s. It simply didn’t happen. It was theater. The Apollo crews never left Earth low Orbit.

Swaruu

Stråling fra Van Allen-beltene.
Van Allen-beltene.

En profesjonell fotograf med kjennskap til utstyret astronautene hadde sier følgende:

I am an old school photographer and I know that any film, no matter how well shielded, can not survive a passage through the Van Allen belts. And not only films, nothing alive neither for that matter.

Frequently Asked Questions: Extraterrestrial Message from Pleiades (Taygeta):

Stanley Kubrick filmet den falske månelandingen

Ifølge filmskaper Jay Weidner så var det Stanley Kubrick som lagde den falske videoen av månelandingen mens han filmet 2001: A Space Odyssey. I intervjuet nedenfor forklarer Weidner i detalj hvordan det ble utført.

Et Andromedansk sfæroide kampskip

Hva som er sant blir opp til deg selv å bestemme.

Esoterisk er månen et svært gammel Andromedansk sfæroide kampskip og er inspirasjonen til dødsstjernen i Star Wars. Den ble brakt hit for å stabilisere jorden etter at vannplaneten Tiamat ble sprengt og forstyrret solsystemet. Tiamat er nå en del av asteroidebeltet. Månen er i en kvantelås, noe som betyr at den ikke spinner, men forblir med den samme siden mot jorden.

Månen har holografiske projektorer som projiserer månebildet av en steinete krateroverflate. De holografiske projektorene oppdaterer bildet, som oppdateres som en bølge over overflaten. Den har flere måneoperative kommandoer i seg og det befinner seg et massivt kileformet føderasjonsskip parkert bak den.

Ifølge Swaruu er jorden en binær digital Matrix som er lagt over et naturlig 5D-system. Månen har en veldig rudimentær datamaskin, eller datasystem, men avansert etter menneskelige standarder. Det er gammel teknologi, den er ikke engang holografisk, den er binær-digital. Månen er ikke lenger under kontroll av de negative. Det er under kontroll av Federation of United Planets.

Stemmer det at NASA og regjeringen i USA løy om månelandingen, noe som er det mest åpenbare, så må vi være klar over at også andre land med romfartsteknologi som Kina, Russland, India med vitenskapsfolk i sine rekker som vet hva Van Allen-beltet er også velger å ikke si noe om dette. Hva ellers holdes skjult?

Les artikkelen direkte på Nyhetsspeilet