Et særdeles godt eksempel på en mestermanipulator

Et særdeles godt eksempel på en mestermanipulator

olehartattordet.blogg.no
Et særdeles godt eksempel på en mestermanipulator

Olehartattordet.blogg.no:

 

Holder for tiden på å se serien The Mentalist med Simon Baker i hovedrollen som Patrick Jane. En meget god, underholdende og interessant serie. I episode 19, sesong 3, som kan sees i sin helhet her, så avslører Jane en kvinnelig morder, som er utrolig god til å manipulere og lyve, hun er rett og slett supersmart. Anbefaler alle å se denne episoden for så å tenke over at manipulatorer som denne kvinnelige psykopaten, slike finnes det svært mange av i samfunnet, både kvinnelige og mannlige. De tiltrekkes mot makt som møllen mot lyset. Og når flertallet ikke skjønner hvor farlige de er, så har de rimelig godt spillerom.

 

Politikeryrket er et av yrkene de trekkes mot. Her finner du en særedeles god beskrivelse av tenkemåten og mentaliteten deres, som er mildt sagt skremmende, og det er ikke veldig vanskelig å se at flertallet av dem som i dag er blant våre kjære folkevalgte har disse tendensene.

Som et apropos, så er også helten i serien, Patrick Jane av denne typen. Han er en supersmart narsissist, men det skal jeg komme tilbake til i en seinere blogg.

https://olehartattordet.blogg.no/forskning-viser-at-de-fleste-politikere-er-psykopater.html

 

 

Les artikkelen direkte på Olehartattordet.blogg.no

Legg igjen en kommentar