Enorm overdødelighet i USA

Blog
Enorm overdødelighet i USA som ikke kan være tilfeldig, og som ikke skyldes Covid-19.
Hvorfor gjør de det?
Dr Aaron Kheriaty i senatshøring:
«En 10% økning i dødsfall av alle årsaker er en katastrofe som skjer en gang pr. 200 år. Dette er en 40% økning.»
Senator Ron Johnson inviterte igjen medisinske eksperter, og andre, til det amerikanske senatet den 24 januar (1).
Noen av dem har lenge sett hva som skjer i dag, mens andre har bråvåknet.
Dr Kheriati sier:
«Katastrofen er frukter av denne nærsyntheten og inkluderer en enestående 40% økning i dødsfall av alle årsaker blant mennesker i arbeidsfør alder. Voksne fra 18-64 år det siste året. Flesteparten, mellom to tredjedeler og en fjerdedel, avhengig av hvilken stat, var ikke relatert til Covid.»
De snakker om medisinske problemer knyttet til hjernen, hjerte, koagulering, reproduksjonssystemet, det immunologiske systemet, og at dette er problemer som oppstår blant folk som aldri var i risikosonen for dette viruset.
En overdødelighet som er fire ganger så stor som en 200-års-katastrofe, og som ikke skyldes viruset. Hvorfor nevner de det knapt i de store mediene? Aftenposten har nevnt at vi har fått overdødelighet, men hvem husker vel det de sier en gang iblant?
«Hvorfor gjør vi dette?» sier dr Robert Malone.
Jeg anbefaler å se hele videoen i lenken som jeg har lagt ved.
Her kommer mye frem om bedraget som har blitt utført av samrøre medisin, media, og korrupte/hjernevaskede/uvitende/feige/korrekte/redde politikere.
Det viktigste nå er at uansett hvor få eller mange doser du har tatt; ikke ta flere. Og ikke begynn å vaksinere dine barn.
Ta ansvar og beskytt dem fra myndigheter som for tiden lider av ondskap dessverre. Det er det tallene viser.
Ikke gå med maske. Vis motstand.
Søylediagrammet som jeg laget i juli, er fortsatt aktuelt. Jeg regnet antall bivirkninger pr 100 000 fullvaksinerte (2 doser). De absolutte tallene var ikke så høye da, fordi det var forholdsvis få som var fullvaksinerte.
Langt flere reagerer nå, men forholdstallene er ikke så veldig forskjellige fra juli 2021. Derfor visste vi at dette ville føre til mye sykemeldinger, sykdom, kronisk syke, og selvsagt overdødelighet på toppen av isfjellet.
Ved siden av myndighetenes grusomhet, og menneskers skjebner, er dette heller ikke bra for helsevesenet med sykemeldingene blant ansatte og flere pasienter.
I juli, viste jeg mitt avslørende søylediagram til Preben Aavitsland på Twitter. Han valgte å ikke svare meg (se skjermbilde)(2). Men da vet jeg at han visste.
Nå har verdens myndigheter – i takt – dratt den så langt at de har bare en mulighet til å komme seg unna tror jeg.
De kan lage en ny krise. Om det blir mer virus, nye virus, krig, eller noe annet vi skal frykte – som de skal berge oss fra – er vel ikke så godt å si.
Det viktigste vi kan gjøre nå er å IKKE frykte. Vi kan le av dem, og straffeforfølge dem. For de er kriminelle. Det er ikke de som skal redde denne situasjonen. Det er vi som skal stille krav og vise at vi er flere enn dem.
 
Fotnoter: