DocTV-LIVE 22.11.2021 Tyranniet

DocTV
Del denne artikkelen på din favoritt SOME(Sosiale Media)

Smittetallene stiger, og myndighetene i flere europeiske land virker å handle i panikk. Er det grunn til å frykte at en form for tyranni er i ferd med å utvikle seg i den vestlige verden?

I Europas hovedsteder marsjerer folket i protest. I Rotterdam følte politiet seg tvunget til å åpne ild mot demonstranter, flere er skadet. Vaksinetvang ser ut til å bli en realitet i både Østerrike og Tyskland. Andre land vil trolig følge etter. Også i Norge innføres innenriks koronapass. Også i Norge demonstreres det i gatene.

Hva er det som foregår? Har tiltakene den ønskede effekt? Er slike begrensninger på vår frihet i det hele tatt lovlige? Er risikoen pandemien medfører så alvorlig at drakoniske tiltak ikke bare er nødvendige, men ønskelige?

Hvordan prioriterer man mellom sikkerhet og frihet, når tallgrunnlaget spriker i alle retninger? Kan vi stole på mediene i en slik situasjon? Virker vaksinene etter sin hensikt?

Det er mange spørsmål som melder seg, når Rebecca Mistereggen diskuterer disse spørsmålene med Erling Marthinsen og Christian Skaug.

Velkommen til Dagsorden.

Auto Feeder
Author: Auto Feeder

Legg igjen en kommentar