Doc-TV LIVE 14.12.2021 Nå er det alvor

DocTV

Støres ord lød ikke overbevisende. Tror han på dem selv? Tiltakene virker halvhjertede.

47 kommuneoverleger tror ikke på strategien myndighetene følger. De ser at den ikke virker. Man anstrenger seg for å gjenta noe man har gjort før, og til enormt store omkostninger. Vi fjerner ikke pandemien med nedlukning. Vi må leve med viruset, sa en lege til NRKs morgensending. I stedet velger politikerne løsninger som minner om Kina, og de fyrer opp under en agitasjon mot de uvaksinerte, til tross for at det ikke finnes vitenskapelig belegg for det.

Seerne skriver til oss og spør hva de skal gjøre. Deres nærmeste legger press på dem for at de skal vaksinere seg. Det er en raffinert form for psyk9logisk krigføring å skyve familie og kolleger foran seg.

USA styres av noe som minner om et gerontokrati – et gammelmannsvelde. Innvarsler det noe nytt? De rike og transhumanistene tror de skal forlenge livet og leve i minst 130 år.

En lærer i Frankrike har havnet i heisen fordi han ironiserte med muslimske elever i klassen. Det skulle han ikke ha gjort. Ironi er avskaffet i dagens Frankrike.

Den samme hardhet og nådeløshet finner vi i Støjberg-saken. Medier og partier vil kaste henne ut av Folketinget. Men Dansk Folkeparti kommer til hennes redning, hvis hun vil ha den.