Doc-TV LIVE 09.02.2022 Den rå, grisete nasjonalismen

DocTV

I Sverige pågår en kampanje mot myndighetene fordi innvandrere er overrepresentert blant barn som overtas av barnevernet. De blir plassert i kristne familier, påstår demonstrantene. Video av gråtende barn vekker et voldsomt raseri.

Det er mulig å se dette som en forlengelse av karikaturstriden, da muslimer ikke ville finne seg i at ytringsfriheten ble brukt til å krenke profeten deres.

Nå er det barna. Eller er det foreldre som forbeholder seg retten til å mishandle sine barn og bruker religion og kultur som skjold?

Debatten på NRK hadde identitet og nasjonalitet som tema og debattredaktør for AvisaOslo sier han ikke lenger ønsker å være norsk fordi en passkontrollør på Torp sa han var heldig som hadde rødt pass.

Norsk identitet diskuteres nå uten at det er norske til stede i studio. Alle er innvandrere. Men er det ikke dette NRK ønsker?

Norske politisk korrekte insisterer på deres egen kontekst. Vi mener det er en mye større, som f.eks handler om demografi og kvantitet. Det handler om arena og rett til adgang, hvem har tilgang, hvem har makt?

NRK har fremmet en anti-nasjonal kultur i årevis. Nå kommer yngre generasjoner som sier det de logisk sett er blitt oppdratt til: De gidder ikke lenger ta hensyn til «svina».