Derimot: Vi nærmer oss stater vi ikke vil sammenligne oss med. I Norge fremmes et lovverk som kan ramme ukorrekte meninger.

Derimot.no

derimot.no:

Jeg visste om valdreskvinnen for noen år siden. Interessant. Takk for deling!
Demoniske krefter er åpenbare nå for den som ser, I Norge og i verden. Norske styresmakter, kongehus, media og helsemyndigheter, næringsliv m.fl. har solgt sjela. En krigsnasjon representert av løgnere, svindlere, tjuradder som vifter med falske diplomer. Uverdige kryp. Heisann, der var jeg visst litt dømmende. Men Jesus var ikke nådig med satans synagoge selv. Og verdenslederne følger satan. Det er deres religion, sykt, men sant.
Tomme kirker? Kan aldri tenke meg Jesus ville godkjent kristendommen, slik vi kjenner den, som sin. Satanister kuppet hele greia. Bibelen? Sorry, den ble tuklet mye med og oversettelsene er ofte suspekte. Gamletestamentet er jødenes bok. Paven i Rom? Nattverd? Kjeks og vin «hans blod og hans legeme», så ekkelt, bloddrikkere og kannibaler. Vi er lissom født som syndere, når du ser en nusselig, uskyldig baby? Gledesløs, kald puritanisme? Rigide dogmer og en dømmende mentalitet? Behold kirken, thanx but no thanx. Jeg meldte meg ut som 14åring, men sluttet aldri å se ham som en inspirasjon. Og finner interesse i utelatte evangelier, som Thomas’ evangeliet som referer mer som en journalist, starter vers med: Jesus sa:…….
KristusBEVISSTHETEN klarer vi helt fint å finne uten en prest eller en kirke; faktisk tror jeg at Jesus som oppsteget mester vil at vi skal bli mer voksne nå, og ikke klynge oss til ideen om en fysisk tilbakekomst vi skal tilbe, heller selv bli som ham ved egen vilje. Stå på egne ben. Beundre og inspireres av ham? Ja. Sette det ut i praksis. Sånn ser jeg det. Vær gjerne uenig. Jeg ser Jesus som en rebell, sikkert fordi jeg er en sjøl.
FRI VILJE er gudegitt, så POTENSIALER i tiden som kommer appellerer mer til meg enn dommedagsprofetier. Endetid? Ja visst. Kali yuga, før en ny og bedre tid i vannmannens tegn.
Profetier svenske TAROT BY IZABELA gjorde på youtube i desember er allerede et faktum som for eksempel INGUNN, og hun sier dette er ikke en normal storm, altså geoengineering. Ellers at nær sagt alle politikere vil forsvinne en kort periode og gi et vakuum før noe nytt kommer inn, samt at en del prominente rike personer/familier blir arrestert, og at Nord-stream-ansvarlige blir arrestert; nordmenn vil velge et enklere liv «back to basic», på landet, ut av byene. Kongefamilien forsvinner eller innehar ingen betydelige maktposisjoner; slottet blir mer som et museum. Prisene vil synke. Innvandrere vil ØNSKE å returnere, blir ikke tvunget ut. I en fremtid. Åpen grense til Russland og handel. En kaotisk tid kommer fulgt av en del lovende potensialer. Den som lever får se.
Ifølge Rudolff Steiner vil vi heller se en inkarnasjon av AHRIMAN, demonen som er pur materialisme, KI, transhumanisme, umenneskelighet, griskhet, en som dreper fostre og unyttige spisere, eutanasi, CBDC, slaveri. Mentaliteten er her allerede, så om det materialiserer seg i en fysisk skikkelse, ville ikke forundre meg. Mange beundrer Elon Musk, den mørke fyrsten fra Mars som vil microchippe oss, oppkalt etter en skikkelse i en bok av Werner von Braun. De lettlurte vil la seg lure.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar