Derimot: Vi har kun 2 kjønn: Venstresidens besettelse av trans-ideologi er barbarisk. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Patricia McCarthy

Hvordan forklarer man det amerikanske demokratiske partiets besettelse av transgenderisme, med deres innsats med å dytte propagandaen ned i halsen på hver eneste amerikaner, fra fem årgamle barn og oppover?

Det er uforklarlig.

Støtter alle amerikanske demokrater det å forvirre små barn med indoktrinering av tanken kjønnsidentitet? Det kan ikke være sant.

Men skoledistrikter over hele landet bruker bøker om alle slags seksuelle problemer, inkludert pornografi, om emner langt utenfor evnen til små barn for å forstå hva det handler om. Og de bruker disse bøkene uten foreldrenes viten. Når foreldre oppdager disse bøkene og protesterer, blir de truet med represalier. «Grooming», et ord som en gang gjaldt andre kulturer eller de verste sadistene – å mentalt forberede små barn for tanken om sex med voksne – er nå lov i offentlige skoler i Amerika med full støtte fra amerikanske demokrater i kongressen.

Ingen fornuftig person kan legitimt og med god samvittighet, tro at kjønnet til et spedbarn bør fjernes fra fødselsattester eller at det er rettferdig for mannlige idrettsutøvere å konkurrere mot jenter fordi de identifiserer seg som kvinner. Dette setter i realiteten en stopper for kvinner i idretten – og kvinneidretten som sådan.

Biden-administrasjonen er spesielt opptatt av «transpersoners» «situasjon», som om de var en betydelig andel av befolkningen. De er ikke. De er omtrent 0,6%av befolkningen, ifølge CDC. Og for de 0,6 % av befolkningen blir mennesker kansellert, sparket fra jobben, utestengt fra Facebook, og så videre. Hvis mennessker bruker «feil» pronomen (egentlig det riktige) eller kommer med en kommentar som anses som transfobisk så blir de utsatt for sanksjoner. Det hele er surrealistisk.

«Transpersoner» blir ikke nektet noen rettigheter som garantert til alle borgere. Troen om at «transpersonene» er det er nektet noe som helst er latterlig. De ønsker i realiteten å bli behandlet som en opphøyet klasse av personer som fortjener spesielle privilegier som vi andre ikke har.

Hva er så disse spesielle privilegiene? Aktivistene deres krever at resten av befolkningen underordner seg kravene deres. Utdanning må reformeres i henhold til deres spesielle dysfori. At venstresiden har valgt å ofre seg fullstendig for «trans-aktivistene» er vanvittig. Det har blitt en form for massepsykose.

Biden-administrasjonen og det demokratiske partiet har gjort det til deres nummer én sak, og de svake republikanerne går med, for å komme overens. Gud forby at de kalles «transfobe». De fleste republikanere i kongressen er dødelig redde for å bli stemplet med noen av ordene venstresiden bruker for å sabotere for gode mennesker: rasist, hvit overherredømme-mann, homofob og transfob.

Høyesterettsdommer Ketanji Brown Jackson kunne ikke da hun ble spurt, definere ordet «kvinne». Hun sa at hun ikke kunne det fordi hun ikke er biolog!

Og etter det absurde svaret ble hun bekreftet innsatt som en ny høyesterettsdommer.

Josh Hawleys utveksling med en jusprofessor fra Berkeley, Khiara Bridges, sier alt. Høringen handlet om abort, helt klart et kvinnespørsmål. Hawley spurte hva hun mente med frasen «mennesker med evne til å bli gravide». Hun svarte at spørsmålet hans var transfobisk og ville oppfordre til vold mot transpersoner. Hun insisterte på at «ikke alle kvinner har kapasitet til å bli gravide, og at noen transmenn og ikke-binære mennesker gjør det!» Å konstatere at professoren Khiara Bridges var sjokkerende arrogant og respektløs, sier seg selv. Det som er så skremmende er at hun har blitt så grundig indoktrinert, så lurt av denne til syvende og sist tragiske saken, at det er tydelig at hun faktisk tror på alt tullet hun spyr ut.

Folk som denne kvinnen (kan vi kalle henne en kvinne?) kunne ikke brydd seg i det hele tatt om hva «trans-industrien» gjør mot de kjønnsforvirrede ungdommene, mye takket være venstresiden og media. – Sett ungdommen på livstruende medisiner som vil gjøre dem sterile, og støtte lemlestende operasjonene som vil dømme dem til et helt liv med miserable medisinske problemer – som til vil ødelegge livene deres.

Demokrater i Kongressen er alle for det. Biden er så stolt av «transpersonene» han har ansatt, selv når det er helt klart for alle at de har blitt utnevnt kun for å oppfylle det politiske korrekte målet om «inkludering». Ingen medikamenter eller operasjoner vil gjøre dem til noe annet enn det kjønnet de var ved fødselen av og fortsatt er, til de dør.

Matt Walshs film «What Is a Woman?» (Hva er en kvinne?) bør være påkrevd visning for hvert eneste medlem av kongressen, men i likhet med media vil de forkaste budskapet i filmen uten å ha sett filmen.

Matt Walsh sin film utforsker den rene galskapen til de voksne som presser medisiner og medisinske intervensjoner på svært små kjønnsforvirrede barn. Disse selvutnevnte ekspertene lyver ustanselig om de livsendrende effektene av pubertetsblokkere, de samme stoffene som brukes til kjemisk kastrering av fengslede pedofile. En fornuftsstemme i filmen er Dr. Miriam Grossman, som har kjempet for å avsløre «farene og usannhetene ved kjønns[transition]-industrien» i flere tiår. Hun anbefaler også nettstedet PITT; Parents With Inconvenient Truths about Trans.

Demokratiske politikere i kongressen ville gjøre klokt i å lese litt av de hjerteskjærende historiene som fortelles på disse sidene. «Rachel» Levine, Bidens assisterende helsesekretær, lyver så det renner av ham når han sier «kjønnsbekreftende medisiner og operasjoner er en velsignelse for transbarn.» I det minste ventet han til voksen alder med å selv forsøke å bli kvinne. Han har selvsagt ikke klart det. Han har ingen ting med å prøve å propagandere for «trans-saken» til barn som ennå ikke har nådd puberteten.

Bookworm spør hvorfor, når et lite barn innrømmer å være «kjønnsforvirret», hvorfor får ikke det barnet hormonene til det egentlige kjønnet i stedet for hormoner av det kjønnet barnet hevder at han/hun å ønsker å være? Det er et godt spørsmål. Hvorfor blir slike barn automatisk dyttet inn i et hormonelt mareritt som vil forandre alt ved deres unge kropper for alltid? Og igjen, hvorfor er den amerikanske venstresiden så fast bestemt på å gjøre «trans»-saken til den mest presserende saken i vår tid?

En ting vi alle burde vite nå er at venstresiden rett og slett forakter barn. Til tross for Nancy Pelosi sitt ofte gjentatte mantra for alt mulig – «det er for barna» – har venstresiden lenge siden gjor sin antipati for barn synlig for alle å se.

Hvordan skal man ellers forklare deres mani om at abort skal være lovlig og oppmuntret frem til og til og med etter fødselsøyeblikket? ‘Trygg, lovlig og sjelden’, var en gang slagordet for begrenset abort, og dethar blitt kastet til side til fordel for barnemord. Kjernefamilien må ødelegges for å få kontroll over barna. Hva med å utdanne barna? Ikke mer av det – indoktrinering hele veien. Amerikansk historie? Ærbødighet for vår grunnlov? Aldri. De må nå lære at Amerika er en rasistisk nasjon, for alltid skjemmet av slaveri, selv om nesten 700.000 amerikanere døde i borgerkrigen for å avslutte det fra 1865. Så bruken og misbruket av barn for å normalisere og medikalisere kjønnsdysfori er ikke overraskende, men det er fordervet.

Det finnes måter og metoder for å hjelpe slike barn som er i tvil, uten å ødelegge kroppene deres, uten å dømme dem til et helt liv med helsekriser og avhengig av medisiner for resten av livet. Det venstresiden tar til orde for, å trenge inn i hodet til små barn, ofte uten at foreldrene skal få lov å vite det, er virkelig barbarisk.


Publisert 13.07.2022
Oversatt av Southern Comfort
Originalartikkel: The left’s obsession with transgenderism is barbaric

Linker i originalartikkelen.

Forsidefoto: Rachel Leland Levine, tidligere Richard Leland Levine. Politiker i president Joe Biden’s administrasjon

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar