Derimot: Vi ble bedt om å ta vare på dem. Ny studie: Britiske myndigheter avlivet i hemmelighet eldre sykehjempasienter for å øke antallet «covid-dødsfall»

Derimot.no

derimot.no:

Av Baxter Dmitry

En ny studie har avslørt at titusenvis av eldre briter i hemmelighet ble avlivet av staten for å øke nasjonens antall offisielle Covid-dødsfall i løpet av de første dagene av pandemien.

I følge preprint-forskningsstudien ble eldre sykehjempasienter avlivet med en dødelig injeksjon av Midazolam, men dødsårsaken ble oppført som «covid», noe som gjorde det mulig for myndighetene å kunstig øke antallet Covid-dødsfall, og overbevise publikum om at sykdommen var langt farligere enn det som faktisk var tilfelle.

Beskrevet som «århundrets forbrytelse», ble den sensasjonelle informasjonen fra rapporten frigitt til offentligheten av den australske politikeren Craig Kelly, den nasjonale direktøren for United Australia Party og som tidligere var et parlamentsmedlem. Informasjonen tyder på at et betydelig antall eldre personer tydeligvis ble drept ved å bli gitt «livets sluttmedisin» Midazolam.

Ifølge Kelly ble disse dødsfallene tilskrevet covid, og dannet grunnlaget for fryktfremkallende kampanjer som rettferdiggjorde nedstengninger, og den utbredte massevaksineringen med mRNA-vaksiner, en eksperimentell medisinsk injeksjon, som mangler sikkerhetstesting for langsiktige bivirkninger, selv når det gjelder barn. Kelly kom med disse uttalelsene i et innlegg på X, sammen med data og tallmateriale. «Underveis tjente en liten gruppe som presset på for pålegg for massevaksinasjoner milliarder av dollar.

«Denne artikkelen viser at økningen i dødsfall i Storbritannia, feilaktig tilskrevet covid i april 2020, ikke skyldtes SARS-CoV-2-virus, som stort sett var fraværende, men skyldtes den utbredte bruken av midazolam-injeksjoner, som var statistisk sett meget godt samsvarte med overdødsfall i alle regioner i England i løpet av 2020. «Den utbredte og vedvarende bruken av Midazolam i Storbritannia, antyder en politikk for systemisk aktiv dødshjelp».

Les også dette: Covid-vaksiner er det offisielt dødeligste stoffet i historien, og ingen har lov til å snakke om det.

Sammendraget fra den offisielle studien sier: «Makrodata under covid-pandemien i Storbritannia har vist seg å ha betydelige dataavvik og inkonsistens med eksisterende forklaringer». «Denne rapporten viser at økningen i dødsfall i Storbritannia, feilaktig tilskrevet covid i april 2020, ikke skyldtes SARS-CoV-2-virus, som stort sett var fraværende, men skyldtes den utbredte bruken av midazolam-injeksjoner som statistisk sett samsvarte med overdødsfall i alle regioner i England i løpet av 2020.

«Viktig nok forble overdødsfall økende etter massevaksinasjon i 2021, men det samsvarte ikke statistisk med covid-injeksjoner, men det samsvarte med Midazolam-injeksjoner».

Fra The People’s Voice, publisert 13. februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker, link til studie, X-melding og video i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: New Study: British Gov’t Secretly Euthanized Elderly Hospital Patients To Boost ‘Covid Deaths’.

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar