Derimot: Vestens politikere går i fella.Penger til voldsom opprustning vil svekke Europa ytterligere.

Derimot.no

derimot.no:

NAVALNYS DØD

Einar Magnus Ødegård, oberstløytnant ute av tjeneste.

Det er ingen tvil om at Putin er en skurk som har overlevd de mange år på toppen i landet uten demokratiske tradisjoner. Russlands historie er mørk  og blodig lærte vi i krigshistorietimene med generalmajor A. D. Dahl på Krigsskolen 1964-67.

Selvsagt visste Putin hvilken storm mot seg han ville få ved å drepe Navalny dagen før sikkerhetskonferansen i München startet. Det grunnleggende spørsmål er: HVORFOR akkurat da? Hva er hensikten?

Et svar finnes i hva russerne definerer som våpen, der de i sin tankegang ser på krig som en prosess, og ikke bare vinne militære seire. I prosessen kalt krig inngår økonomi, for som generalmajor Dahl også sa, til krig trengs tre ting:

Penger, penger og penger.

Her finner vi nøkkelen til dato for Navalnys død.

Følgelig ble programmet for Münchenkonferansen mye ødelagt den første dagen med de mange bedreviternes fordømmelse av Navalnydrapet.

Den første forutsetningen for å drive krig er penger.

Konferansen får dermed preg av denne nyheten, med den selvfølgelige effekt at USAs krav til de europeiske NATO-land om å styrke militærbevilgningene til minst 2% årlig av GDP blir ytterligere forsterket. Da Putins Russland slett ikke har den aller minste hensikt å angripe NATO-land, hva i all verden har Russland å vinne med en slik krig, oppnår han sin egentlige hensikt:
   

Ytterligere svekke Vestens økonomi ved å bevilge penger til fullstendig unyttige militærbevilgninger.

Aller først må våpensystemer og ammunisjon som er gitt til Ukraina erstattes.

Da det amerikanske republikanske partiet ikke vil sende mer penger til den for lengst tapte Ukrainakrigen, har Biden &. Co tydelig beordret Europa til å fortsette støtten til Ukraina, ref. Bundeskansler Stolz reise til Biden med resultat at Tyskland i disse dager sender 1 milliard Euro til Kiev. Fra et Tyskland under økonomisk tilbakegang med dystre økonomiske utsikter.

De fleste Europas land er i en lignende situasjon der ukontrollert innvandring er en meget stor utgiftspost som ikke skal nevnes av rasistiske velmenende hensyn, en utgiftspost der tall aldri oppgis for å villede befolkningen til å fortsette inntaket av migranter i aller vakreste FN-ånd.

Her finner vi årsaken til tidspunkt for Navalnys død:

Skremme de svake europeiske statslederne til å

   1: Sende mer penger til Ukrainas tapte krig

   2: Øke militærutgiftene til et unødvendig forsvar mot angrep fra Russland.

Til sammen vil de nevnte meningsløse krigsbevilgningene ytterligere svekke Europas vanskelige situasjon, med effekt økte skatter og mindre ytelser til det arbeidende folk. Kapitalistene vet alltid å berge seg.

Suppekjøkken og køer for å få gratis mat, mat som pr. definisjom er gått ut på dato til de kjøpekraftige, er et faktum i de fleste europeiske land, ganske likt 1930-årenes Europa. Når en befolkning ikke er fornøyd med livsvilkårne kommer  demonstrasjoner, opptøyer og krav om statsledernes avgang.

Det er hensikten med å ta livet av Navalny like før sikkerhetskonferansen i München.

Forsidebilde: Sohaila I.Darwesh                        

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar