Derimot: Vårt fredelig forhold til Russland har alltid irritert de krigskåte som trenger en fiende.Nå skal Norge forberedes for krig mot Russland.

Derimot.no

derimot.no:

Aftenposten for krig

Jan Hårstad

Ikke en dag uten at Aftenposten markedsfører artikler for krig. I dag er det da to personer fra fredsforskning (Prio) og en fra Newcastle Universitet som maner til europeisk felles forsvarsevne. (14. feb. 24)

I denne artikkelen er det ikke nevnt at USA fra 2. februar har 14 militærbaser i Norge.

Det er sannelig mange måter å brødfø seg på og politikkens territorium er som skapt for bløffmakere, tungetalere og analfabeter. Det er klart at det burde skrives et større essay om Christian Tybring-Gjedde som har for vane å foreslå militære til Nobels Fredspris.

Men han er da begeistret for at USA overtar alle sentrale militærbaser i Norge og legger til: 

«Etableringen av de 12 «omforente områder» hvor USA har jurisdiksjon og suverenitet må oppfattes som baser og vil være avskrekkende for Russland.»

Så har vi Nato-forsvarskjempen Steiro på krigsgale zionistiske Document. Hans siste artikkel er fra 12. februar og selv ti dager etter avtalens undertegning nevner han ikke at Norge er militært okkupert av USA. 

Som alle som skriver i Aftenposten mener han at den ekstreme opprustningen av Nato og de ekstreme store militærøvelsene bare er trygghet for land og folk. Fordi denne store militære oppbyggingen er i sitt vesen pasifistisk, den tjener bare til AVSKREKKING mot Putin i Kreml.

Hele det offisielle Norge mener dette nå. Alle tv-kanaler og alle aviser. Det har kommet så langt at PST jager personer som kan være utsatt for fiendtlig desinformasjon og tenkning og disse utgjør nå en stor trussel mot landets sikkerhet.

Dette er et tema som jeg har skrevet mye om i de siste 10 årene og bedt folk forberede seg på at dette ville komme. For allerede for 10 år siden ved hendelsene i Ukraina var det åpenbart at USA-Nato forberedte storkrig mot Kina og Russland.

Begrunnelsen for ny opprustning er den samme som alltid: trusselen fra øst.

Det humoristiske aspektet er at det ikke er noen hemmeligheter ved dette. Obamas pivot til Kina og Victoria Nulands omstyrtninger i Ukraina er da diskutert i hundremeter lange artikler på de strategiske webbene i Nato. Du kan ta en professorgrad på de.

I øyeblikket er det imidlertid sånn at vi kan si at en normal norsk professor i statsvitenskap er en person som ikke kan lese. Og for alle disse er det slik at gamle imperialistiske stormakter som Tyskland, Frankrike, Italia og England ikke lenger er imperialistiske, men har forvandlet seg til pasifistiske kjempere for frihet og demokrati.

Bare man henger på en serie av velkjente honnørord, vips så er Europahistorien om militær imperialisme fjernet. Det siste tyske krigsbudsjettet gjør jo Russland til en fattigknøl, men det skal man ikke påpeke. Da kan PST begynne å granske deg.

Er det ikke moro  i Norwegen/Norway om dagen. Den nye storkrigen blir sikkert flott tv-underholdning og så kommer ekspertene fra Forsvarets Høyskole og bare snakker sprøyt som vanlig.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Joseph Pearson

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar