Derimot: USAs befolknings umulige valg:Har ikke verdens ledende stormakt bedre folk enn dette? – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Jeg skal ikke kommentere denne artikkelen under mer en denne korte kommentaren. For oppegående, ærlige og bevisste USA-borgene må det oppleves som en fornærmelse å få en åpenbart svekket mann som Joe Biden presentert som presidentkandidat. Det er er en uforskammethet og forteller både om mangel på respekt overfor USAs store befolkning alt om et system som for lengst er utgått på dato.

Biden vil aldri kunne møte Trump i en direkte duell. Etter Tucker Carlsons Putin-intervju forstår enhver med litt sans for realiteter at Putin er en intellektuell kjempe sammenlignet med Biden. Det tror jeg vi skal være glad for.

God bless America!

Knut Lindtner
Redaktør

Biden blir verre

Av Karsten Riise

Bidens mer enn én time lange tale i kongressen uten åpenbare mentale svikt var helt ulikt sammenlignet Bidens vanlige og raskt forverrede helsetilstand. Bidens evne til å opptre i mer enn én time i kongressen kan bare ha vært på grunn av en spesiell og ekstremt hard cocktail av narkotika og sentralstimulerende midler.

Effektene fra den spesielle harde stoffblandingen Biden må ha fått for sin State of the Union-tale i kongressen 7. mars 2024, har avtatt.

Sannsynligvis enda verre: Biden i kjølvannet av sin ekstra store stoffdose 7. mars 2024 kan godt lide av hang-over-effekter av harde stoffer – symptomer som tretthet, mental depresjon og økt desorientering eller til og med hallusinasjonsanfall.

To dager senere etter sin State of the Union-tale, har Biden allerede vendt tilbake til sin vanlige mangel på situasjonsbevissthet. Bidens uunngåelige Alzheimer- og demenssymptomer er tilbake i full offentlighet – verre hver dag – hele tiden.

Biden igjen kan ikke engang holde noen minutters prat uten de mest ydmykende tegnene på demens og Alzheimer.

  • «den samme bygningen der vår frihet ble angrepet 6. juli» – (oops, burde vært 6. januar)
  • «vi kuttet underskuddet, og vi la mer til det nasjonale underskuddet enn noen president» – (klart forvirret)
  • glemmer navnet på Federal Reserve og dens sjef – omtaler ham nedsettende som «det antrekket»
  • «Send meg til kongressen» – (oops, burde vært Det hvite hus)
  • «Jeg kjenner alle disse lederne i Europa … de trekker meg til side og sier: ‘Jeg kan ikke vinne igjen’ «.

Etter en times fremføring av Bidens sannsynligvis narkotikadrevne sirkusopptreden og tirade, høye stemmer og sinne i kongressen, blir Biden igjen mer og mer desorientert hele tiden. Og husk at Biden i enhver krisesituasjon er besluttningstaker om atomkrig eller ikke.

USA vil i november 2024 velge mellom en mulig amerikansk «leder» som ikke vet hva han sier, hvor han er, hvem som er hvem i Frankrike, Egypt og andre steder, og hvilke land Mexico, Gaza, Ukraina etc. er berørt av hvilken konflikt. Eller en annen amerikansk leder som vet, men som mange «liberale» vil hate å få tilbake i embetet.

Karsten Riise er en Master of Science (Econ) fra Copenhagen Business School og har en universitetsgrad i spansk kultur og språk fra Københavns Universitet. Han er tidligere Senior Visepresident og sjefsøkonom i Mercedes-Benz i Danmark og Sverige.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar