Derimot: Tror du på ytringsfrihet, tror du på diskusjon?Når krig forberedes kommer sensuren.

Derimot.no

derimot.no:

Rapport fra galehuset.

Jan Hårstad

Det offisielle Norge har gått fullstendig av hengslene og har åpenbart besluttet seg for å være – pr innbygger – en ledende kraft i den tredje verdenskrig mot Russland og Kina. Absolutt alt som står i våre media Uunderbygger dette og aller verst er naturligvis «ekspertene».

Her melder krigskåte Aftenposten 17. februar at det bør utvikles en «ETTERRETNINGSDUGNAD» hvor hele befolkningen deltar. Hvis du ser en bil som står rart parkert, skal du umiddelbart ta kontakt med PST. «Du må følge med på det som skjer rundt deg» sier PST.

Oppi alt hysteriet er det en tvangsforestilling at TRUMP kommer til makten i novembervalget og deretter dropper Nato – vilken skrekk! Nå kan vi si det slik at norske USA-analyser nærmest er en vedvarende polemikk mot det Marx kalte en materialistisk-historisk-økonomisk analyse. Noe sånt finnes ikke i Norge da den kun baserer seg på hva hovedrollefigurene  i USA SIER. Noe annet interesserer ikke.

Vel, det vi kan melde fra USA er at landet drukner i voldelig kriminalitet.

Og den drukner i massiv innvandring som ingen vet hvor stor den er. Tipsene varierer mellom 6 til 9 millioner.

Statsøkonomien går i dass og hadde det ikke vært for våpensalget på 238 milliarder dollar i 2023 hadde USA vært bankerott.

F-35 er det Lockheed Martin som produserer. Til en fryktelig pris, stadig til reparasjon og ubrukelig til å forsvare Norge. Skal sannsynligvis brukes til å bombe Russland. Ingen land har kjøpt så mange flygende «kalkuner» etter innbyggertall som Norge.

Aksen i USA er krig og krigsproduksjon. Men i Norge finnes det knapt artikler om RAYTHEON, NORTHROP GRUMMAN, BOEING, GENERAL DYNAMICS og LOCKHEED MARTIN.

For i Norge er det slik at USA stabiliserer og bygger fred i verden. Alle skriver at «USA er vår «hovedallierte.» 

Som enhver burde forstå er det høyst tvilsomt om den dype staten og det militær-industrielle kompleks i USA vil ha Trump som president. Det kan vi se av den juridiske krigen, LAWFARE, som pågår mot Trump nå.

Hvis ikke CIA-FBI lykkes å kverke han med rettssaker, vil de ta til hardere metoder og en ny JFK-likvidering kan vi ikke utelukke.

Det norske PST-utspillet er akkurat det samme som skjer i hele NATOZONEN. Tradisjonell liberal demokratisk ytringsfrihet skal vekk fordi den er en trussel mot Natos krigsplaner. Det man streber etter en total vestlig krigsøkonomi og former for MARTIAL LAW: Unntakstilstand.

Ukorrekte meninger vil måtte stoppes. De skaper uro i befolkningen. (Foto: Lexica)

Neste gang PST holder pressekonferanse vil vi få se at overvåkningshysteriet vil bli trappet opp med trusler om fengselsstraff mot folk som skulle ha alternative tanker til Nato. Det vil bli forbudt å lufte det på nettet.

Det er intet mindre enn Tredje Verdenskrig som forberedes, men går alt etter planen skal den ikke igangsettes før 2025-26.

Men det er fraksjoner som vil ha den nå med omfattende krig mot Iran. Prominente folk i Israel ivrer for dette. Her meldes det nå at to viktige gassledninger inni Iran er sprengt av Israel. Åpenbart tror de at en stor omfattende Midt-Østen-krig vil være til Israels fordel.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar