Derimot: Toppene visste at vaksinepass var svindel.Pfizer-ansatte fikk en egen tilpasset vaksine. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

WHO-topp: – Vaksinepass var en svindel for å drive fram falske Covid-skudd

Av red. PSt

Dr. Hanna Nohynek og WHOs Tedros Gebreyesus

En toppfunksjonær i Verdens helseorganisasjon (WHO) har under et sensasjonelt vitnesbyrd innrømmet at de vaksinepassene som ble presset fram av byrået bare var en svindel for å fremme den globale vaksinasjonsagendaen.

I tillegg vitnet Dr. Hanna Nohynek at WHO visste at Covid mRNA-skudd var ineffektive, men fortsatt presset på for at allmennheten skulle bli presset til å ta de eksperimentelle injeksjonene.

Dr. Nohynek sier at WHO brukte vaksinepassene for å tvinge publikum til å overholde vaksinasjonsagendaen til tross for at de visste at injeksjonene var ineffektive mot Covid.

Nohynek er WHOs leder for den strategiske gruppen av eksperter på immunisering og fungerer som overlege ved det finske instituttet for helse og velferd.

WHO-funksjonæren slapp bomben i en rettssal i Helsinki mens de vitnet i et søksmål anlagt av den finske statsborgeren Mika Vauhkala.

Vauhkala saksøker etter at han ble nektet adgang til en kafé for ikke å ha vaksinepass.

Nohynek vitnet i retten om at hun informerte WHO og hennes regjering om at vaksinepass ikke var nødvendig.

Nohynek sier imidlertid at hun ble ignorert, til tross for at hun forklarte at Covid-vaksinene i hovedsak var «falske» fordi de ikke stoppet virusoverføring.

Hun advarte også om at passene og vaksinene ga en falsk følelse av trygghet.

I sin vitneerklæring avslørte Nohynek at WHO og det finske instituttet for helse visste innen sommeren 2021 at Covid mRNA-skuddene var fullstendig ineffektive mot virusoverføring.

Hun sier at FNs helsebyrå visste at injeksjonene ikke ville stoppe spredningen av Covid kort tid etter utrullingen av vaksinene tidlig i 2021, men fortsatte å presse på med dem, til tross for risikoen for den offentlige sikkerheten.

I løpet av den samme  2021-perioden sa WHO at de arbeidet med å «skape et internasjonalt pålitelig rammeverk» for trygg reise.

I mellomtida begynte EUs medlemsland å rulle ut Covid-pass.


Samtidig kommer det fram at Pfizer-ansatte fikk en egen «vaksine-batch» som var beregnet på dem og forskjellig fra den som ble gitt til befolkninga ellers:

Det reiser neste spørsmål: Gjaldt det også toppolitikerne?

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Maxime

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar