Derimot: To tilfeller av fugleinfluensa i USA og Australia.Legemiddelaksjer til himmels. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Vaksineselskapenes aksjer til himmels etter to tilfeller av fugleinfluensa i USA og Australia.

Av Tyler Durden.

Aksjene i vaksineselskaper steg onsdag etter to mennesker har blitt smittet av fugleinfluensa, en i USA og en annen i Australia. Myndighetene overvåker nøye den økende risikoen for overføring fra menneske til menneske, men som ennå ikke er påvist.

Onsdag rapporterte Michigan Department of Health and Human Services, at en gårdsarbeider som arbeidet med smittede husdyr utviklet milde symptomer, og er nå frisk igjen.

«Den nåværende helserisikoen for allmennheten er fortsatt lav», sa Dr. Natasha Bagdasarian, Michigans administrerende direktør, i en pressemelding». Bagdasarian fortsatte, «Vi har ikke sett tegn på smitte fra menneske-til-menneske på dette tidspunktet. Dette er nøyaktig hvordan folkehelsen er ment å fungere, i tidlig oppdagelse og overvåking av nye og nye sykdommer».

Det andre tilfellet ble rapportert i Australias sørøstlige delstat Victoria. Dette er det første tilfellet av fugleinfluensa-smitte påvist hos et menneske i landet.

I flere år har H5N1-stammen av fugleinfluensa spredd seg over hele verden, og drept hundrevis av millioner av fjørfe og ville fugler, om ikke flere. En modifisering eller mutasjon av viruset ser ut som det smitter mennesker.

Goldman-analytikere påpekte i går kveld om»sterke oppadgående kurver for alle vaksineselskapene, etter rapporter om at fugleinfluensainfeksjoner ble bekreftet i USA og Australia». De merket seg at vaksineselskapene Moderna, steg 14 %, BioNTech +11 %, CureVac +18 % og Novavax +5,3 %.

«Fugleinfluensa»-overskrifter i presse og media begynte å øke i antall i slutten av mars. På månedlig basis har «fugleinfluensa»-overskrifter i hovedstrømpressen steget rekordhøyt. Skremsels-propaganda før valgene.

Forrige uke advarte tidligere CDC-direktør Dr. Robert Redfield i nettavisen NewsNation: «Den virkelige trusselen mot vår biosikkerhet er at disse universitetslaboratoriene gjør bioeksperimenter som med vilje modifiserer virus – og jeg tror fugleinfluensa kommer til å bli den store pandemien – de gjør disse virusene mer smittsomme for mennesker».

Kanskje det å innføre et moratorium for «gain-of-function»-eksperimenter, på grunn av trusselen det representerer for hele menneskeheten er det mest fornuftige, før disse «vitenskapsfolkene» starter den neste store pandemien.

Fra ZeroHedge, publisert 23 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av northern Light. Linker og aksjemarkeds-oversikter i orginalrtikkelen.
Orginalartikkel: Vaccine Stocks Erupt After Bird Flu Cases Reported In US & Australia.

Forsidebilde: Volodymyr Hryshchenko

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar