Derimot: TIME magazine: Vann- og ved-bærer for søppelmatindustrien? – Derimot

derimot.no:

Absurd: Engang ærverdige TIME magazine sier nå at ultra-prosessert mat er sunt.

Av S.D. Wells

Har du diabetes, kreft, hjertesykdom eller problemer med fedme? Ikke bekymre deg for all den søppelmaten du har spist i årevis, for TIME magazine som nå skriver for Big Food (ferdigmatindustrien), forsikrer deg nå om at prosessert mat ikke er så ille likevel. Sikkert.

La oss innse det, prosessert mat er vanedannende og skadelig som et billig narkotikum, og vi vet alle at narkotika fører en inn på en vei med elendige helseproblemer og tidlig død. Prosessert mat inneholder de verste av de verste ingrediensene for helsen din, inkludert for mye sukker, ultraprosesserte oljer, gluten, kjemisk-baserte tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, og mest av alt er unaturlige ingredienser genmodifisert i laboratorier.

Likevel er Big Food kjent for å bruke slagord for å lure forbrukere til å tro noe annet, og deres kjøpte vitenskapsfolk og journalister bruker psykologi og direkte løgner, for å hjelpe til med å tvinge befolkningen til å spise seg syke, få lidelser som kan forebygges, og til en tidlig grav.

Prosessert mat er hurtigmat, bakevarer, stekt mat, alt med rapsolje, de fleste andre bearbeidede oljer (mais-, bomullsfrø-, palme- og soyaoljer), produkter med HFCS (maissirup med høy fruktose), og vanligvis har produktet en ingrediensliste som er lengre enn noen bryr seg om å lese, og med ord du ikke engang kan uttale. Når du ser dette, setter du produktet ned igjen og velger noe annet.

Mange forskningsrapporter beviser at prosessert mat skader organer, og gir sykdommer og lidelser som kan forebygges, men nå har TIME magazine snudd om dette. Ingen tvil om at Big Food ansetter vitenskapsfolk og journalister for å lyve, og si at prosessert mat og sprøytemidler er bra for helsen din, og du bør ikke bekymre deg i det hele tatt om å spise dem. Tross alt tror de fleste amerikanere at FDA (Food and Drug Administration) ville beskytte dem mot å ødelegge helsen deres, ikke sant? Feil.

TIME magazine har blitt tatt på fersk gjerning, og motsier deres egen dekning av prosessert mat og skaden det gjør på menneskekroppen. Først lød artikkeloverskriften «Hvorfor ultra-prosessert mat er så dårlig for deg.» Nå lyder deres siste overskrift: «Hva om ultra-prosessert mat ikke er så ille som du tror?» De har artikkelen om dette under «Helse, kosthold og ernæring»-delen av magasinet.

Dette er hvorfor du aldri kan tro på noe media publiserer, spesielt når det gjelder mat, medisin, vitenskap, helse og sikkerhet. For det første har prosessert mat veldig lite sunne næringsstoffer, så det er bortkastede penger. Berg av vitenskapelig forskning og kliniske studier viser at prosessert mat skader de rensende organene, som nyrer, lever og bukspyttkjertel. Prosessert mat øker blodsukkernivået, forstyrrer hormonbalansen, endrer smaksløkene dine og øker til og med risken for psykiske problemer.

Prosessert mat gir betennelser i kroppen, som forårsaker nesten alle sykdommer og lidelser kjent for menneskeheten. For mye sukker, har også vært assosiert med kognitive problemer funnet blant personer med depresjon. La det synke inn et minutt når magasinet TIME forteller deg: «Hva om ultrabearbeidet mat ikke er så ille som du tror?».

Rapsolje er den mest brukte ultra-prosesserte oljen i Amerika, fordi ingen spiser den, heller ikke bakterier eller insekter. Den brukes av ferdigmatindustrien i nesten alt av deres kjøpte vitenskap, og ultraprosessert mat for å gi dem lengre holdbarhet, samtidig som den forkorter menneskeliv. Rapsolje koagulerer i blodet, og forårsaker rask vektøkning, hukommelsestap og til slutt kreft.

Fra Natural News, publisert 4 . september 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: ABSURD: Age-old Big Food shills at TIME MAGAZINE now trying to flip the script on processed foods.

Les artikkelen direkte på derimot.no

You may also like...