Derimot: Svensk politi advarer: Ikke bruk dyre merkeklær i Karlstad

Derimot.no

derimot.no:

Av Simon Kristofferson

Politimyndighetene går nå ut med en advarsel til landets innbyggere om ikke å bruke dyre merkeklær sentralt i Karlstad og omegn.

Det er Tia Jylhä, kriminalitetsforebyggende koordinator ved distriktspolitiet i Karlstad, som nå snakker om en bekymringsfull trend i Värmland.

Tilsynet ser en økning i uprovosert vold og ran. Unge mennesker er spesielt utsatt og blir ofte frastjålet merkeklær som deretter selges videre.

Forbudssone sentralt i Karlstad

Det har gått så langt at politiet nå fraråder unge fra å bruke merkeklær i sentrale bydeler og utkantkommuner. Politiet ber foreldre om å holde barna unna disse stedene om kvelden.

Det er en faktor som bidrar til utrygghet å gå i dyre klær der, og som mange har. Det kan være en dyr merkevest, gullkjeder eller en cap av et skikkelig dyrt merke. Vi ser trender som at unge raner hverandre og selger klærne videre, sier Tia Jylhä til Nya Wermlandstidningen (NWT).

Våpensalg på gaten

Videre ser politiet også en økning i våpensalg blant ungdom i byen. Mange tjener på å selge våpen til en 17-åring eller en 15-åring som ikke får tak i et selv. Det er et kriminelt marked som er vanskelig å angripe og hvor lovverket henger etter, sier Tia Jylhä til NWT.

Les også: Svensk politi etter ransbølge: «Foreldre, ikke kjøp dyre jakker til barna deres».
Les også: Det svenske politiet oppfordrer foreldre til å følge barna til og fra trening for å unngå ran.
Les også: TV4-ekspertens tips mot kriminalitet: «Kle deg som en fattig så blir du ikke ranet».

Fra Samnytt, publisert 27 august 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Polisen varnar: Bär inte dyra kläder i Karlstad.

Kommentar av oversetter:

Dette er ikke annet enn en fallitterklæring fra den svenske ordensmakten. Uttalelsene fra politiet til svenske innbyggere, må tolkes som at politiet ikke kan beskytte vertsbefolkningen mot innvandrerkriminaliteten. Den svenske ordensmakten har verken kapasitet, eller avskrekkende eller preventiv virkning mot gjengkriminaliteten. Da kan politiet ikke lenger hevde å ha voldsmonopol, og innbyggerne må få lov til å danne borgerverngrupper, et sikkert tegn på at en nasjon er i et begynnende kaos.

Fraværet av journalistikk i hovedstrømspressen i vestlige land er påfallende når det gjelder innvandringspolitikk. MSM skal opprettholde det offisielle narrativet, det skal gis inntrykk av at innvandringen fra Midt-Østen og Nord-Afrika (MENA-land) erstatter den aldrende vertsbefolkningen i Europa.

Det er bare når det gjelder antall. Majoriteten av masseinnvandringen er ikke integrerbar, de går inn i den passive delen av økonomien og parallell-samfunn, de erstatter ikke vertsbefolkningene i økonomien. Akkurat som den globale storkapitalen har planlagt, de har ødelagt økonomiene i utviklingslandene innvandrerne kommer fra, som tvinger mange til å reise ut.

Storkapitalen bruker ikke-integrerbar masseinnvandring fra MENA-land som våpen mot vestlige land, som en del av en strategi for å ødelegge økonomiene med ubetalbar statsgjeld, for å overta landenes ressurser og andre aktiva, og dermed erobre landene. Nå er det vestlige lands tur, og den globale storkapitalen har det travelt, det er ikke mange år til deres Agenda 2030, og deres nye verdensorden som følger.

Les artikkelen direkte på derimot.no