Derimot: Som fugl Fønix fra asken trer de frem tross vestlige sanksjoner:Verdensbanken: Russland er verdens 4. største økonomi. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Som fugl Fønix fra asken trer de frem tross vestlige sanksjoner:Verdensbanken: Russland er verdens 4. største økonomi. – Derimot

derimot.no:

Det er mange måter å måle økonomisk styrke på og Verdensbanken har naturligvis sin. Men uansett hvordan en snur og vender på det er dette sensasjonelle opplysninger som naturligvis ikke vil tilflyte den norske befolkningen.

Etter gjennomgripende sanksjoner mot Russland som skulle knekke landet økonomisk vokser i dag Russlands økonomi i rekordfart og er, ifølge verdensbanken, verdens 4. største økonomi. Årsaken er naturligvis at landet er tvunget å legge om sin økonomiske virksomhet og skaffe seg nye handelspartnere, nr. 1 og nr. 3 på listen under.

Noe bedre eksempel på en fullstendig mislykket politikk fra USA/Nato og EUs side finnes ikke etter min mening. Vi noterer oss også at tre av de 4 fremste på listen er BRICS-medlemmer og nære handelspartnere.

Den populære påstanden fra uvitende amerikanske politikere (Eks. nå avdøde John McCain) at «Russland er en bensinstasjon kamuflert som et land» slår nå tilbake på store deler av den politiske eliten i USA. De er i praksis helt på bærtur og mangler fundamentale kunnskaper om den verden de skal forholde seg til.

Det er også økonomer som hevder at tallene for Russland er for lave og skulle vært 40% høyere.

Knut Lindtner
Redaktør

Her artikkelen som grafen er hente fra:

Forsidebilde: Alexander Smagin

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar