Derimot: Siden ikke Israel beskytter maten er de medansvarlige.Bosettere stopper matvarer til de sultrammete. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

USA: Nytt lovforslag mot antisemittisme går så langt av selv Bibelen blir forbudt.

Av Sean Adl-Tabatabai.
Representant Gaetz advarer om at den nye loven mot antisemittisme vil gjøre Bibelen ulovlig.
Gaetz har kritisert det nye lovforslaget om hatytringer som ble vedtatt av Representantenes Hus onsdag, og advarte om at den utvidede definisjonen av antisemittisme, vil resultere i kriminalisering av Den hellige Bibelen.

Gaetz advarte mot lovforslagets definisjon av «samtidige eksempler på antisemittisme», som inkluderer «påstander om at jøder drepte Jesus».

«Antisemittisme er feil, men denne lovgivningen er skrevet uten hensyn til grunnloven, sunn fornuft, eller til og med den vanlige forståelsen av betydningen av ord», erklærte Gaetz på X onsdag. «Evangeliet i seg selv ville oppfylle definisjonen av antisemittisme under vilkårene i dette lovforslaget!».

«Lovforslaget sier at definisjonen av antisemittisme omfatter «samtidige eksempler på antisemittisme» identifisert som sådan, av International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA). Et av disse eksemplene inkluderer: «…påstander om at jøder dreper Jesus…».

«Bibelen er helt klar på dette. Det er ingen myte eller kontrovers om det, derfor vil jeg ikke støtte dette lovforslaget».

Infowars rapporterer: Gaetz illustrerte påstanden sin ved å fremheve viktige deler av lovgivningen, sammen med utdrag av hellig skrift som blir omfattet av lovforslaget. Gaetz understreket at han ikke har noe mening om hvem som drepte Jesus, men at dette rett og slett er et spørsmål om å respektere grunnloven.

Lovforslagets ignorering av det første grunnlovstillegget* i den amerikanske grunnloven, bringer tankene til Gaetz’ kommentarer på onsdag på X Spaces, der han advarte etterretningssamfunnet prøver å «forme sannhetens natur i seg selv».

«Jeg er ikke overrasket over det vi ser. For så skurrende som det enn kan høres, er det et faktum at vi har avdekket at det i justiskomiteen og i underutvalget pågår et forsøk på å prøve å omforme selve sannheten, ved å forme hva som kan bli sett og hva kan mottas av informasjon– spesielt av makthaverne», sa Gaetz på X Spaces. «Det er en kabal i Washington som ønsker å kontrollere tilgangen til informasjon, både oppover til beslutningstakere og nedover til befolkningen».

«Dette er ikke et partipolitisk spørsmål, men måten etterretningsbyrået arbeider på her som er skremmende». Gaetz er ikke alene, kritikere på nettet er også alarmert over dette lovforslaget.

*Det første grunnlovstillegget i USAs grunnlov sier at regjeringen skal ikke lage lover som hindrer etablering av religioner, forby fri utøvelse av religion, reduserer ytringsfriheten, pressefriheten, forsamlingsfriheten, eller retten til å begjære regjeringen om oppreisning. Wikipedia.

Fra The People’s Voice, publisert 3 mai, 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Rep. Matt Gaetz: ‘New Antisemitism Bill Will Outlaw the Bible’.

Kommentarer:
Evangeliene er krystallklare. De jødiske myndighetene erklærte Jesus skyldig i blasfemi, en alvorlig forbrytelse i deres egne lover. Men de kunne ikke få en romersk guvernør til å henrette en mann for deres provinsielle blasfemilover, så de anklaget i stedet Jesus for oppvigleri mot Roma. Fortsatt ønsket ikke Pilatus å henrette ham, så de truet med å gjøre opprør. Det er ikke bare skrevet, men gjentatt i fire separate evangelier, av Stephen the Martyr (den første Kristne martyren Stefanus), og mange påfølgende bøker. Teksten er ikke komplisert og gir ikke rom for tvil.

Og korsfestelse var en romersk henrettelsesmetode. Du kan brenne et lik i Torah. Du kan ikke korsfeste noen. Dr. Laura Robinson (som selv er jøde).

Tucker Carlson på X: Det nye Testamentet.

Christians for Truth har advart mot lovforslag som dette vil komme for flere år siden:
«Den europeiske jødiske kongressen kunngjorde at den anbefaler at nye utgaver av Bibelen publiseres med advarsler om hvilke avsnitt som er «antisemittiske». Daily Mail, UK, 23 nov. 2018. «Jødene har planlagt å sensurere Bibelen i årevis, spesielt Det Nye Testamente, så denne formelle kunngjøringen viser bare at jødene tror at de nå har nok makt til å offentliggjøre kravene sine.

Det virkelige problemet for jødene er imidlertid at hele Bibelen er ‘antisemittisk’, ikke bare visse passasjer som eksplisitt kritiserer jødene. Kristus irettesatte og avviste jødene ved hver anledning. Hvis vi fjernet alt anti-jødisk innhold fra Det nye Testamentet, ville vi ikke hatt et nytt testamente». Selvfølgelig, hvis kristne krevde at jødene skulle fjerne alle de antikristne passasjene i deres hellige bok, Talmud, ville de skrike «antisemitisme!. Christiansfortruth.

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar