Derimot: Scott Ritter: Jeg har topp-plassering på en drapsliste til Zelenski.

Derimot.no

derimot.no:

Scott Ritter:

Ukraina, Russland, NATO og Nord Stream – Mike Adams intervjuer tidligere FNs våpeninspektør Scott Ritter

Dette innlegget er hentet fra nettstedet Natural News

Tidligere FNs våpeninspektør Scott Ritter – også tidligere offiser i United States Marine Corps – blir med Mike Adams i et bredt intervju som dekker Ukraina, Russland, NATO og Nord Stream.

Ritter er selvfølgelig sterkt sensurert på mainstream-plattformer og fordømmes bredt av tjenestemenn i den amerikanske regjeringen, inkludert de i Utenriksdept. Det er fordi analysen hans ikke sammenfaller med den offisielle propagandaen som ble kastet inn i infokrigen av mainstream-mediene.

Scott Ritter

Ritters syn på den nåværende situasjonen er at Ukrainas ledelse (Zelensky) er håpløst korrupt og dypt befengt med nazister og mordere som legger ut «mål»-lister over journalister som skal henrettes. Ritter selv har nå oppnådd nr. 1 topplassering på en slik liste som drives av Zelensky-regjeringen. (Ja, Zelensky-regimet kjører bokstavelig talt en drapsliste som er rettet mot journalister.)

Under intervjuet spør jeg Ritter om han er «anti-krig», og han er uenig, og sier at han ønsker fred for alle, men er også opplært i hvordan man kan beseire fiender og er villig til å gå til kamp for å stoppe de som er aggressorer mot uskyldige mennesker eller nasjoner. Ritter forklarer at NATO er aggressoren i denne konflikten, og at NATO har brutt hvert løfte, brutt hver traktat og hele tiden løyet seg til å omforme Ukraina til en proxy-stat for NATO, hvorfra Vesten planlegger å fullstendig ødelegge Russland og dets folk. (Viser til RAND_dokumneter hvor dere fremgår, red.)

Hør alle detaljene i intervjuet nedenfor.

Jeg spør også Ritter om Russlands atomvåpenkapasitet, hypersoniske missiler, hyperglidekjøretøyer og luftvernsystemer. Han gjentar at Russland er langt foran Vesten når det gjelder våpenteknologi – både offensiv og defensiv – og at hvis Russland skulle bestemme seg for å bruke atomvåpen mot vestens byer, er det ingenting i det amerikanske militære defensive arsenalet som kan stoppe disse missilene fra å nå sine tiltenkte mål.

Enda verre, han forklarer at Russland har Sarmat-II-missilsystemene allerede utplassert, og disse missilene – som bærer opptil 15 kjernefysiske re-entry-stridshoder hver – kan skytes opp på en bane over Sydpolen, og bringe dem inn i USA fra en retning som amerikanske nasjonale forsvarsstyrker ikke er forberedt på. Han forklarer at USA fokuserer sine missilsporings- og interdiksjonssystemer på Nordpol-regionen, siden det åpenbart er den korteste avstanden mellom Russland og det kontinentale USA. Men Russlands missiler har rekkevidde til å gå den andre veien og reise over planetens sørpol.

Se hele intervjuet med Scott Ritter her, via Brighteon.com:

Intervjuet med Ritter begynner også rundt minutt 42 i dagens Situation Update-podcast.

https://www.naturalnews.com/2023-03-02-ukraine-russia-nato-and-nord-stream-mike-adams-interviews-scott-ritter.html#

14 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 14 ganger.

Post Views: 35

Les artikkelen direkte på derimot.no