Derimot: Russisk hypersonisk missil drepte Nato -kommando i Ukraina. Den nylige Nato-katastrofen som må holdes skjult.

Derimot.no

derimot.no:

Denne korte artikkelen avslører noe som for enhver pris må holdes skjult i Vesten. Russlands nye hypersoniske missil-systemer overgår alt Nato kan stille opp. Vi har publisert noen artikler om dette her på derimot.no flere ganger og andre som Andrei Martyanov har skrevet bøker om dette forholdet. Han har advart om det som er i ferd med å skje, bl.a. at disse systemene fører til at hangarskipsgruppene til USA blir overflødige. Disse er ryggraden i USAs krigsmaskin.

Det han har hevdet er at disse våpnene kler USA og dermed Nato militært nakne, for det finne ikke forsvar mot disse rakettene. Når nå Russland tar disse våpnene i bruk i Ukraina, de har truet med denne opptrappingen en stund, er det ikke minst et politisk og militært signal til Nato.: Vær klar over hva vi har og hva vi kan gjøre!

Dette må holdes skjult i vesten fordi det i praksis er vestens militære katastrofe som avdekkes. Som vi har skrevet tidligere: Dette betyr at Svartehavet blir et russisk innhav og hele det vestlige Middelhavet blir svært utrygt for Natos overflate-krigsskip på grunn av de russiske basene i Syria. Vi må anta at militære ledere i Nato skjønner hva dette betyr.

Jeg må si at jeg er i tvil om at dette oppfattes av våre politiske ledere. I Norge tror jeg vi kan glemme innsikt i denne ubehagelige virkeligheten hos våre topp-politikere. Vi lever fortsatt i troen på at USA kan beskytte oss, men de kan knapt beskytte seg selv i virkeligheten. Dermed vil de fremover fatte politiske vedtak som er til stor skade for landet vårt uten at de skjønner det.

Knut Lindtner
Redaktør

Massiv medie-skjuling etter at Russlands hypersoniske missiler desimerte NATO-kommandoen i Ukraina

Russland ødelegger NATO G-3 ‘Operations Center’ for Ukraina med opptil 2 dusin amerikanske og britiske offiserer drept.

Russlands Kinzhal og andre hypersoniske missiler gjør hele NATOs militære situasjon til en vits. Russland kan ødelegge alt, underjordiske baser, hangarskip og alt annet.

Russland kan bygge dusinvis av hypersoniske missiler i uken, ikke på en måned eller et år … deres design er basert på Iskandar og bruker nøkkelkomponenter i masseproduksjon for andre systemer … Russland vil IKKE gå tom for missiler.

Missiler skutt ned av NATO/Ukraina var alle måldroner, flygende skrap fra sovjettiden som ikke eksisterer i tusenvis, men titusenvis.

Det har gått noen dager siden Russlands gjengjeldelsesangrep på Ukraina rammet NATOs kommando og kontroll, som tidligere var «oversett» for Russland, men ikke mer. Da ukrainske styrker begynte å skyte mot sivile biler inne i Russland, går vi inn i et nytt stadium i krigen.

Enda verre… India betaler regningene for russisk militær ekspansjon ved å kjøpe olje- og gassprodukter fra Russland i rekordstore mengder.

Wagner-gruppens Logo

Wagner PMC opererer etter den USA-baserte «forretningsmodellen» utplasserte (leiesoldater) mot Irak og Syria, med viktige Persiske Gulf allierte som betalte IS og al Qaida-terrorister $300 i måneden som NATO-surrogater mot Irak og Syria – og Wagner dominerer nå ansettelser over hele verden.

Med milliarder som USA brukte på å trene og stadig omskolere de samme stakkars afghanere år etter år, gjør de rundt 2000 som nå kjemper i Bakhmut mot det sionistisk støttede Ukraina, godt bruk av USAs generøsitet.

Den samme amerikanske generøsiteten har ikke bare finansiert IS, men også de hvite hjelmene. Det var en gruppe organisert for å bruke biologiske og kjemiske våpen og samtidig iscenesette falske flagg-angrep for å skylde på andre (den syriske regjeringen, red.) mens DARPA (en forskningsavd. I USAs forsvarsdept., red.) og DOD (USA forsvarsdept., red.) driver biokrigsvåpen-anlegg i nesten hvert bakgårds-diktatur i verden.

Maskinoversatt, forkortet og noe bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no