Derimot: Robert F. Kennedy Jr. om vaksinen:Covid-vaksinene er biovåpen utviklet i amerikanske militære laboratorier – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Av Baxter Dmitry.

Bevis på at Covid-pandemien ble planlagt flere tiår i forveien, som en del av en gigantisk psy-op (psykologiske operasjoner) for å kontrollere menneskeheten, fortsetter å komme for en dag- med opprinnelsen til covid-vaksinen nå avslørt som en militær operasjon.

Den globale eliten har løyet for menneskeheten hvert trinn på veien, om hver detalj, som en del av et forsøk på å terrorisere massene til å følge dem. Det er bare ett problem for Schwab og hans medsammensvorne i regjeringer og Big Pharma styrerom i globale hovedsteder. Millioner av mennesker over hele verden falt ikke for svindelen, og vi undersøker rettsmedisinsk åstedet.

Millioner av mennesker rundt om i verden har allerede lidd under de tragiske konsekvensene av covid-19 mRNA-vaksinen. Antallet overdødsfall har aldri vært høyere, og unge mennesker, inkludert spreke og friske, dør i et alarmerende antall.

Big Pharma-varslere har identifisert mRNA-vaksinene som et «biovåpen» utviklet for å avfolke menneskeheten. Hva om jeg fortalte deg at mRNA-vaksinene faktisk ble utviklet av militæret, flere år i forveien, og Pfizer og Moderna rett og slett ble betalt for å få det til å se ut som om vaksinen kom fra farmasøytisk industri? Dette var en koreografert militæroperasjon av den globale eliten for å slavebinde menneskeheten. Dessverre var pandemien bare den første fasen av den store psy-op’en.

Med suverene nasjoner som forventes å snart undertegne den globale WHO-pandemiavtalen, har der aldri vært viktigere å aldri glemme hva de gjør mot oss. Eliten har blitt så arrogant at de nå skryter av seieren i offentlige fora. Glem aldri hva Bayer-sjefen innrømmet foran åpent kamera: Ikke bare innrømmer han at mRNA-vaksinene er «genterapi» som ugjenkallelig forandrer menneskehetens DNA for alltid, han innrømmer også at genterapien ble markedsført som vaksiner for å oppnå tillit i offentligheten, og menneskeheten ble tvunget til å gå med på å ta injeksjonene.

Robert F. Kennedy Jr. har advart oss i årevis om at Gates er akkurat den typen psykopat som spiller gudelignende ovenfor menneskeheten. Faktisk er det hele Gates’ modus operandi. Gates er ikke den eneste. Den globale eliten har bevist at det ikke er noen forbrytelse som er for stor eller alvorlig for dem å begå, som en del av planen deres om å avfolke verden og slavebinde menneskeheten.

Covid-vaksinen og pandemien var under arbeid og var planlagt i årevis. Hvordan vet vi det ? Bill Gates har en historie med å gi ledetråder om hva som var i ferd med å skje. Han investerte også hundrevis av millioner i BioNTech bare måneder før pandemien.

Eliten satte også sine fingeravtrykk på likvideringen av over av førti forskere, som alle arbeidet for den amerikanske regjeringen i årene før pandemien, og som alle var i en posisjon til å bli varslere om covid-psy-op’en. Noen ble funnet knivstukket i hjel i bagasjerommet på biler, og noen kolliderte med trær etter at bremsevæsken på mystisk vis forsvant.

Dette er mørke tider for menneskeheten og vi må fortsette sammen for å fjerne tyrannene fra deres makt- og innflytelsesposisjoner. Gjerningsmennene til dette globale kuppet må holdes ansvarlige for sine forbrytelser mot menneskeheten.

Fra People’s Voice publisert 21 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videoer (JFK Jr. Fra 1:15 min) i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: RFK Jr: COVID Jabs Are Bioweapons Developed by U.S. Military.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar