Derimot: Rapport om Verdens Økonomiske Forum (WEF) i Wall Street Journal: Diskriminering og seksuell trakassering. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Rapport om Verdens Økonomiske Forum (WEF) i Wall Street Journal: Diskriminering og seksuell trakassering. – Derimot

derimot.no:

Wall Street Journal: Klaus Schwab har gått over grensen for seksuell trakassering og diskriminering i WEF.

Av Peter Koenig.

Wall Street Journal (WSJ) avslører WEFs organisasjons lange historie med seksuell trakassering og diskriminering i en eksplosiv artikkel, publisert 29 juni 2024.

Både diskriminering og seksuell trakassering kolliderer med WEFs offentlige holdninger til dette. WEF har gjentatte ganger publisert artikler om deres holdning mot diskriminering og seksuell trakassering. Det er i strid med WEFs idealer om å fremme mangfold, rettferdighet og inkludering.

Den seksuelle trakasseringen er mindre overraskende, hvis du vet at WEFs toppmøte hvert år forvandler Davos til en enorm luksusbordell. Lokale bedrifter og befolkningen klager over at WEF-møtene skader Davos sitt omdømme. I følge WSJ avviste WEF å gjøre Schwab tilgjengelig for et intervju.

WEF ønsker å drastisk redusere verdens befolkning, fordi de fleste av oss er «ubrukelige spisere», og tranformere de overlevende til roboter og transhumane, ifølge Schwabs beryktede «4th Industrial Revolution», hvor målet er en en helt digitalisert verden drevet av kunstig intelligens (AI) – og de få av oss som er igjen, vil «eie ingenting og være lykkelige».

WSJs artikkel har intervjuer av over 80 nåværende og tidligere WEF-ledere og ansatte. Her er noen av de mest åpenbare eksemplene på trakassering og diskriminering som har pågått uforstyrret i mer enn 30 år. Omfanget av disse forbrytelsene må være godt kjent for myndighetene i Sveits. Men ingenting har skjedd så langt. Tvert imot nyter WEF av en skattefri status og full diplomatisk immunitet. WEF hevder offisielt at dens oppgave er å forbedre verdens tilstand.

Mr. Schwab har nylig trukket seg tilbake fra sin aktive WEF administrerende direktør-rolle, og sa at det var en del av en lenge planlagt overgang. Han sa at han ville fortsette som ikke-utøvende styreleder.

Forstanderskapet i WEF består av rundt 30 medlemmer fra ulike sektorer og i næringslivet, inkludert cellisten Yo-Yo Ma, dronning Rania Al Abdullah av Jordan, BlackRocks Larry Fink, og lederne for Verdensbanken og IMF, og den Europeiske Sentralbanken. BlackRock er den største WEF-finansiereren og støttespilleren.

Det er nok ikke eieren av denne svarte klippen (Black Rock) som sitter i styrer for WEF.

Kan det være at den forestående publiseringen av denne WSJ-artikkelen bidro til at Schwab trakk seg tilbake? Schwab (86) valgte for noen år siden ut en gruppe ansatte over 50 år, og instruerte personalsjefen om å kvitte seg med dem alle. Dette, forklarte han, ville senke gjennomsnittsalderen på arbeidsstyrken. Personalsjefen, en erfaren tidligere leder av Verdensbanken, avslo, og påpekte at det må være en rimelig grunn til å sparke noen. Kort tid etter fikk han sparken av Schwab.

Schwab diskriminerer ikke bare eldre, men også gravide og fargede. I et tilfelle utnevnte Schwab i 2017 en ung kvinne til å lede et oppstart-prosjekt. Hun hadde oppdaget at hun var gravid, og fortalte Schwab om det. Han ble opprørt og fortalte henne at hun ikke var egnet for jobben og presset henne ut, under påskudd av at lederstillingen hennes bare var en kort prøveperiode.

Seksuell trakasering.

Mange kvinnelige ansatte rapporterte tilfeller av seksuell trakassering til personalavdelingen og dens høyere ledelse. I de fleste tilfeller til ingen nytte. De ble enten avvist, overført til lavere stillinger, eller avskjediget.

En kvinne i den europeiske avdelingen, som arbeidet på WEFs kontor i Genève på 2000-tallet, sa at Schwab aldri gikk over grensen fysisk. Hun sa at hans antydninger og oppførsel var «en forferdelig ting å gå gjennom som kvinne». En gang, sa hun, la han benet på skrivebordet hennes med skrittet foran ansiktet hennes, og fortalte henne at han skulle ønske hun var hawaiisk, fordi han ville gjerne se henne i hawaiisk kostyme.

«Jeg må finne en mann til deg, og hvis jeg ikke var gift, ville jeg satt meg selv på toppen av listen», sa Schwab til henne mer enn en gang, sa hun. En tidligere senior WEF-leder bekreftet at den europeiske kvinnen fortalte ham om noen av Schwabs flørtende kommentarer til henne ikke lenge etter. Han og en annen WEF-ansatt sa at de så Schwab gjøre det samme mot andre kvinner. På spørsmål fra WSJ benektet WEF anklagene, og la til at Schwab ikke vet hvordan et hawaiisk kostyme ser ut.

Tidligere ansatte i WEF sa at Schwab likte å ansette attraktive mennesker, som vanligvis bemannet det årlige arrangementet i Davos. Tidligere WEF-ledere sa at flere ansatte klaget til dem om upassende oppførsel fra partnere. Det var til og med en betegnelse for seksuell kontakt mellom VIP-er og WEF-ansatte, sa en tidligere ansatt: «hvitt på blått», etter fargen på akkrediteringskortet.

I 2018 klaget en annen kvinnelig ansatt til juridisk- og personalavdelingen om at en leder ba henne ut på drinker, og hun ble utsatt for uønsket berøring og tvangs-kyssing. Hun fortalte WSJ at hun ikke var alene om dette, at det var andre kvinner med lignende problemer. Det tok tre år og mange flere klager på den samme lederen før han til slutt ble sparket, men han ble bare omplassert i en WEF-partnerorganisasjon. Andre ledere som har fått lignende klager, forblir til dags dato i sine ubestridte lederstillinger.

Cheryl Martin

Cheryl Martin, tidligere i det amerikanske energidepartementet, sa at hun ville løse trakasseringsspørsmål i løpet av sin tid i WEFs styre. Hun sa at hun presset på for å styrke retningslinjene i Davos, og oppfordret ansatte til å rapportere trakassering under arrangementet. Dette synes Schwab og toppledelsen var en «overreaksjon». I 2018, sa hun, fratok Schwab henne ansvar, ansatte og budsjettressurser. Hun trakk seg deretter.

Diskriminering.

En kvinnelig ansatt på WEFs kontor i New York, som ble ansatt i WEF i 2022, fødte tvillinger. En uke før hun kom tilbake på jobb fra fødselspermisjon, fikk hun beskjed om at stillingen hennes var fjernet. Hun sa at WEF i løpet av bare noen uker ansatte en erstatter, for å fylle en lignende rolle hun ble fortalt ble eliminert.

Fargede ansatte klager også over at de ikke får delta på Davos-møtene, selv om de var i Davos forberedelses-team som deres hvite kolleger, som fikk reise til Davos. De å sende unge, pene hvite mennesker til Davos, var en av WEFs retningslinjer. WEFs personalavdeling avviste dette, og sa at hvem som blir sendt til Davos bestemmes av behovene på stedet.

Ved andre anledninger nylig, sa to ledere «nigger» til svarte kvinner som jobbet for dem. En av lederne var Schwabs mangeårige driftssjef. Flere ansatte klaget over hans bemerkninger i årevis. Han ble til slutt sparket, da han sa «Hva kan du forvente av en nigger», til svart kvinne på kontoret.

Denne grundig analyserte og eksplosive WEF-rapporten beskriver mange flere slike hendelser.
Verden må få vite om monstrene som driver WEF, og hvem som finansierer deres djevelske handlinger. I et partnerskap mellom FN og WEF, signert i juni 2019 av Klaus Schwab og Antonio Guterres, har de lagt en plan for avfolkning av planeten.

Børge Brende, norsk utenriksminister fra 2013-2017. Leder nå WEF

De planlegger å gjøre det, og er i ferd med å gjøre det – på alle måter de kan finne – med falske plandemier, biovåpen i form av giftige vaksiner, hungersnød ved å legge ned landbruket over hele verden, kontrollere matforsyningen, og ikke minst – den absolutt kriminelle svindelen med «klimaendringer», og alt som kan oppfinnes og lyves om relatert til det, indoktrinert i menneskelige hjerner siden Club of Rome-rapporten fra 1972, «Limits to Growth».

Vær klar over hva slags kriminelle som forsøker å styre – eller redusere – livene til verdens 8,1 milliarder mennesker!

Takket være WSJ ligger bevisene nå på bordet.

Fra Global Research, publisert 1 juli 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Koenig er geopolitisk analytiker og forfatter, og har vært seniorøkonom i Verdensbanken og Verdens Helseorganisasjon i 30 år.
Orginalartikkel: WEF’s Klaus Schwab Crossing the Line on Sexual Harassment and Discrimination. Exposed by WSJ.

Forsidebilde er KI-generert

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar