Derimot: Professor og muslimsk teolog: Muslimer vil bli flertall i svenske byer i løpet av bare en generasjon. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

«Å gå gjennom gatene i Malmö er som å gå gjennom Bagdad», sier den amerikanske professoren og teologen Yasir Qadhi.

Av John Cody

Yasir Qadhi, en pakistanskfødt amerikansk teolog, spår at svensker vil bli en minoritet i Sveriges storbyer innen én generasjon. Svenske kvinner har aldri fått så få barn som i 2023, viser nye tall. På grunn av dette, spår Yasir Qadhi, en pakistanskfødt amerikansk teolog, at om bare én generasjon vil halvparten av Malmös befolkning være muslimer.

«Å gå gjennom gatene i Malmö er som å gå gjennom Bagdad, Iraks hovedstad, eller Damaskus, hovedstaden i Syria», sa Yasir Qadhi, sa den pakistanskfødte amerikanske teologen, som rapportert i den svenske avisen Samnytt. Qadhi, som har en doktorgrad i teologi fra Yale University, holdt foredrag om islam for unge muslimer i Stockholm og Malmö. Han sier han spurte seg selv under besøket i Malmö om han var i Sverige, ifølge en video han la ut på YouTube.

Han delte også sin teori med verden om at byene han nevnte ville bli muslimske byer fordi mens svensker har få barn, er det ikke uvanlig at en muslimsk familie har fem eller seks. Om en generasjons tid vil ikke Malmö være dominert av svensker, mener teologen.

Som Remix News tidligere rapporterte, er etniske svenske barn allerede en minoritet i skolesystemet i Malmö, med en svensk akademiker som reagerer på den massive demografiske transformasjonen kjent som «den store utskiftningen», ved å hevde at det bør undervises på arabisk på skolene, ettersom svensk nå er en minoritetsspråk. Førsteamanuensis i sosialt arbeid, Erica Righard, som jobber ved Malmö universitet, skrev i sin rapport for Vekstkommisjonen at de demografiske endringene gir «nye utfordringer for integrering».

Konservative i Sverige har lenge pekt på Malmø som en advarsel om en fremtid som flertallet av svenskene fortsatt er motstandere av, ettersom byen fullstendig har forvandlet seg fra en by hvor nesten alle var etniske svensker, til et flerkulturelt område preget av urbant forfall, no-go-soner kontrollert av migranter, klaner, og en by som er utrygg for kvinner på mange områder.

Statistiskken viser også at migranter og de med migrantbakgrunn, er ansvarlige for det store flertallet av drap, skyting, gruppevoldtekter og ran i Sverige. Ifølge de siste tallene fra Statistiska Centralbyrån, har fødselstallene for etnisk svenske i landet sunket til et rekordlavt nivå i 2023.

Righards rapport bekrefter også det som en gang ble avfeid som høyreretorikk og en konspirasjonsteori. I denne europeiske byen er «den store utskiftningen», som beskriver den demografiske utskiftningen av europeere med ikke-europeere i deres hjemland, statistisk ubestridelig og pågående.

Fra ReMix News, publisert 13 Mars.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Qadhi, PhD, er bosatt stipendiat ved Memphis Islamic Center, professor ved Rhodes College i Institutt for religiøse studier, dekan ved AlMaghrib Institute, dekan ved The Islamic Seminary of America og bosatt stipendiat ved East Plano Islamic Center i Plano, Texas.
Orginalartikkel: Muslimer vil bli flertall i svenske byer i løpet av bare 1 generasjon, skryter pakistanskfødt teolog.

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar