Derimot: Planlagt? Moderna-sjef skrøt til CNBC-vert at de hadde begynt å utvikle covid-vaksine før viruset hadde et navn

Derimot.no

derimot.no:

Planlagt?

Av Catherine Salgado

Moderna-sjef Stéphane Bancel sa at han ønsket en mRNA-vaksinefabrikk på alle kontinenter, og at selskapet hans gjorde en avtale med det kinesiske kommunistpartiet (KKP) om å bringe moderne covid-vaksiner til Kina. Men dette var ikke Bancels eneste innrømmelse på World Economic Forums Davos-konferanse i 2023. Han skrøt også av at han forutså en pandemi som ville bli en enorm pengemaskin for selskapet hans….på slutten av 2019.

Bancel var en foredragsholder i WEF-panelet 18 januar, «State of the Pandemic». Under arrangementet spurte moderator og Euronews Senior Business Editor Sasha Vakulina: «La oss snakke om vaksineutvikling, for vi har hørt hvordan det åpenbart skjedde med covid fra og med 2022, og hvor ekstraordinær prosessen også var med tanke på hastigheten. Hvordan foregår utviklingen av vaksiner, når det gjelder forskjellige varianter?». Hun kalte dette en av de «store bekymringene» WEF Davos-deltakerne hadde.

Den «gode nyheten» var at Moderna og andre vaksineprodusenter har «produksjonskapasitet,» sa Bancel. «Da covid-pandemien skjedde, hadde Moderna laget hundre tusen doser i 2019 for hele året. Og jeg husker at jeg spurte min produksjonsstab: «Hvordan tjener vi en milliard dollar neste år?» De ser litt rart på meg og sier: «Hva?» Og jeg sier: «Ja, vi må tjene en milliard dollar neste år, det kommer til å bli en pandemi».

Stéphane Bancel vil sannsynligvis rettferdiggjøre sin begeistring over den potensielle pandemien som gjør at Moderna tjener så mye penger, ved å hevde at han ønsket å tjene penger med «livreddende» vaksiner. Men å spørre hvordan man kan tjene en milliard dollar på en ny teknologi, mens folk på mystisk vis blir syke rundt om i verden er en merkelig måte å si det på. Og han lurer på hvorfor staben hans så rart på ham?

Vi har nå bevis på at covid-vaksiner, også Modernas, ikke er spesielt effektive mot covid, og kan ha alvorlige og farlige bivirkninger. Boston Magazine hevdet i 2020, at Stéphane Bancel skrev til National Institutes of Health (NIH) visedirektør Barney Graham så snart han så nyhetene om «viral lungebetennelse» i Kina i januar 2020. Covid dukket først opp i desember 2019, ifølge CDC, men magasinet sa at Bancel fant ut om det i januar, og Graham svarte angivelig Bancel: «Hvis det er et koronavirus, vet vi hva vi skal gjøre og har bevist at mRNA er effektivt». Bancel ønsket en pandemi, og pandemien kom.

I følge denne versjonen av hendelsene fant Stéphane Bancel først ut om det nye viruset i januar 2020. Likevel visste Bancel i Davos at det ville komme en lukrativ pandemi tidligere enn det. Boston Magazine sa også at Moderna var i ferd med å kunngjøre at de ville lage en mRNA-vaksine da Bancel fant ut om det nye koronaviruset, og at Moderna begynte å planlegge å lage en covid-vaksine nesten umiddelbart. Med tanke på at Moderna ikke hadde noe annet lisensiert produkt før covid-vaksinen, selv om selskapets nettsted sier at det utviklet ulisensierte vaksiner før da, er det fortsatt spørsmål om deres hasteproduserte 100.00 doser. Men så lenge folk som Moderna’s Stéphane Bancel og Pfizer-sjef Albert Bourla fortsetter å flykte fra en virkelig granskning, vil vi kanskje aldri vite hva som førte til at disse menneskene og deres selskaper, tjente milliarder på teknologi som fortsatt ikke hadde blitt blitt testet nok.


Fra The National Pulse, publisert 14 februar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og YouTube videointervju i originalartikkelen.
Originalartikkel: Moderna Chief Bragged to WEF Attendees About Predicting a ‘Billion Dollar’ Pandemic in 2019

6 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 6 ganger.

Post Views: 22

Les artikkelen direkte på derimot.no