Derimot: Pensjonerte generaler har ikke noe å tape og sier ufrivillig sannheten:”USAs hær har også myrdet et stort antall uskyldige.” – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Amerikansk general forsvarer Israels folkemord ved å innrømme at USAs militære «også har slaktet uskyldige mennesker i et enormt antall».

Av Ethan Huff.

På Ash Carter-paneldebatten om innovasjon og nasjonal sikkerhet i Washington, D.C.nylig, snakket et panel av talere om Israels folkemord i Gaza. Et av panelets medlemmer, pensjonert general i USAs hær, Mark Milley, forsøkte å forsvare Israels handlinger ved å innrømme at det amerikanske militæret er like skyldig som Israel, for å ha myrdet et stort antall uskyldige mennesker «som ikke hadde noe med dem å gjøre».

Med tanke på at forsvarer massemordet, avslørte Milley det mange allerede vet godt, at hvordan amerikanske og israelske myndigheter er «maskiner for massemord». Han kalte også alle som motsetter seg massemyrderiene av dem, som «terrorister» på «feil side».

Milley stoppet ikke med det. Deretter fortsatte han med å rettferdiggjøre Israels grove krigsforbrytelser ved å gjengi slitte og allerede avkreftede løgner om Hamas «massehalshugging» og «massevoldtekter», og sammenlignet Hamas – en israelsk installert regjering i Gaza – med «nazistene».

Det er nesten som om Israel installerte Hamas som Gazas regjering med vilje, for å skape en krise som sionistene deretter kunne bruke som rettferdiggjøring for å myrde utallige uskyldige palestinere som, som Milley selv innrømmet, «ikke hadde noe med dem å gjøre».

Relatert: Hvis Trump blir gjenvalgt som president, kan amerikanere bli sendt til gulag-leire eller henrettes for å ha sagt ting som kan opprøre sionister.

Hvis du ikke anerkjenner Israel, «er du en infeksjon i samfunnet vårt», sier administrerende direktør i Palantir, Alex Karp. Med i koret av pro-folkemordsgalskap på Ash Carter, var Palantir-sjef Alex Karp, som anklaget de som protesterte for fred i Gaza for å «å være krigsaktivister». «Det er vi som er fredsaktivistene», hevdet Karp om seg selv og klanen.

«Dere er en infeksjon i samfunnet vårt!» fortsatte Karp med å rope til de som demonstrerte for solidaritet for Gaza, som ber Israel om å slutte å begå folkemord i Gaza, og at deres institusjoner for høyere utdanning skal distansere seg fra alt som har med Israel å gjøre.

Husk at for fire år siden var Karp rasende over uttalelser fra tidligere president Donald Trump, som fordømte George Floyd-opptøyene, og all skaden de påførte næringsliv og byer over hele Amerika. I følge Karp om den hendelsen, er vi «alle amerikanere,» sa han den gang, «uansett hvilket land de kom fra». Få det til å høres fornuftig ut.

«Nå blir han rik ved å holde betalte taler som forsvarer Israels vilkårlige slakting av kvinner og barn i Gaza og demonisere amerikanerne som protesterer mot folkemordet i Gaza som terrorister!» skrev Chris Menahan for Information Liberation om Karps uttalelser.

Palantir er et programvareselskap som arbeider direkte med den amerikanske regjeringen og dets etterretningsapparat, for å «nå deres mest utfordrende operasjonelle mål». Den største av disse «utfordrende operasjonelle målene», ser nå ut til å være å fullføre folkemordet i Gaza før «Vi folket» finner ut en måte å stoppe det på om mulig.

«Regjeringen er kontrollert av utenlandske interesser», som nå styrer det amerikanske samfunnet ovenfra og ned, skrev en kommentator.» De er alle demoniske psykopater», skrev en annen om Milley, Karp og alle de som støtter dem. «Dette er hva disse demonene anser som normalt».

Fra Natural News, publisert 15 mai 2024.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Gen. Mark Milley defends Israel’s genocide by admitting that U.S. military has “also slaughtered innocent people in massive numbers”.

Forsidebilde: Aladdin Hammami

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar