Derimot: Overdødeligheten i Norge fortsetter. Alle med ansvar holder kjeft. – Derimot

derimot.no:

Mange tusen drept av vaksinene i Norge, men nesten ingen tør å si noe.

Av Jan Terje Voilaas

Hvilken løgn har den norske befolkningen blitt fortalt tusenvis av ganger de siste tre årene? Hva med «trygge og effektive»? Hvorfor vil ikke folk høre sannheten om dette? Hvorfor stilles ikke politikere og helsebyråkrater til ansvar? Og hvorfor er det ingen voldsomme protester mot at norsk økonomi blir systematisk ødelagt?

Statistikk 12982 fra SSB forteller en helt annen historie enn den om «trygge og effektive» vaksiner, og den historien ser ikke ut til å ta slutt med det første. Overdødeligheten fortsetter og var i første halvår i år 15,4% høyere enn tilsvarende tall var for 2023, og mer, nå rammes også våre yngste. For en måneds tid siden kunne NRK fortelle at 51,2% flere i aldersgruppen 1-39 år døde av sykdom i 2023.

Det kan argumenteres for at en samlet overdødelighet på 11.411 i virkeligheten er over 12.500, for trenden de siste 16 årene frem til og med 2020, var underdødelighet på i snitt 393 hvert år. Tar vi med fallet i antall nyfødte, så er tallet enda høyere, skjønt her er det vanskelig å være nøyaktig.

Jeg har nylig vært ti dager i Norge, og ble kort og godt bedt om å holde kjeft om alt som har med disse vaksinene å gjøre, og også om alt annet som ikke er en del av konsensus. En person gikk lenger og beskyldte meg for å være en farlig landssviker og folkefiende for alle konspirasjonsteoriene jeg skriver om, og som vedkommende ikke hadde lest. Det var folkets tillit til Staten denne personen var mest opptatt av. Et angrep på den er et angrep på nasjonen.

En nær venn, en som selv ble livstruende vaksineskadet, forlangte at jeg holdt kjeft om alt dette fordi; «det er ikke en DRITT vi kan gjøre noe med»! Virkelig? Vel, kanskje det er riktig? Det er jo ikke en dritt vi kan gjøre med dette nå, annet enn å holde kjeft og bruke MMS, Ivermectin og annet for å få mest mulig av denne giften ut av kroppen, om nå ikke også det er for sent.

(MMS er en saltoppløsning som reagerer med saltsyra, som danner klordioksyd (flyktig forbindelse), som igjen dreper patogener i vann. MMS har vært brukt i 70 år til desinfiksjon på sykehus og mange andre steder. MMS tar da livet av mye skadelige bakterier ved vask av overflater. Red.)

Hva med ansvar? Bør ikke noen stilles til ansvar for et medisinsk eksperiment som i kombinasjon med stråling har drept tusenvis av mennesker i Norge? Hva er den juridiske definisjonen av folkemord? Har noen av oss moralsk lov til å holde kjeft om dette? Hva mener dere?

Om økningen i overdødelighet fra 2023 til 2024 er en tilfeldighet eller en trend vites ikke, men samtidig kan det være på sin plass å nok en gang lytte til de siste advarsler fra Dr. Gert Vanden Bossche.

50 kroner kiloen for store poteter

Jeg blir ofte spurt om ikke vi snart bør tenke på å flytte tilbake til Norge, og fikk spørsmålet flere ganger i sommer. Det er en tanke som bare ytterst sjelden streifer meg, men etter noen handlerunder i Norge, så slo en ny variant av spørsmålet inn; vil en retur til Norge i det hele tatt være økonomisk mulig uten bil og bolig og med en netto pensjon på 252.000 kroner i året? Vil det holde for to nylige pensjonister med relativt moderat forbruk?

Jeg har sjekket leieprisene for en leilighet (+/-90 kvm) i Kristiansand, Egersund og Haugesund, og prisene ligger stort sett på samme nivå, på rundt 12.500 kroner i måneden.

Her ryker allerede rundt 60% av pensjonen, og det er før strøm, kommunale avgifter, forsikringer og ditto regnes med. Topper jeg gildet med noen klær, en høvelig bruktbil og mat på nivå med hva vi spiser her, så gir konklusjonen seg selv, helt uten behov for videre budsjettering. Det ville blitt daglige køer hos NAV og Matsentralen fra første dag, og det er uaktuelt for en som gjennom hele livet har klart seg uten.

I Kina er situasjonen snudd på hode. Fra å være tiggere i Norge, er vi her super-sparere, på nøyaktig samme pensjon. Tabellen til venstre gir et bilde av hva det årlige livet koster oss i Kina, konvertert til norske kroner. I den neste tabellen gir jeg noen få priseksempler.

Det er ikke bare prisnivået som er betydelig lavere i Kina, det samme gjelder skattetrykket. En kinesisk bekjent tjener rundt 314.000 kroner i året og betaler 7% i inntektsskatt. Det betyr at jeg kunne senket min norske inntektsskatt fra 19% til rundt samme nivå om jeg tok utflytting til Kina.

Kina har heller ikke innført MVA, selv om det nok er noen mindre avgifter på enkelte produkter, spesielt importerte produkter. Vi er heller ikke belastet med eiendoms-skatt, formueskatt og skogen av avgifter vi kjenner fra Norge.

Selv om disse eksemplene ikke gir et fullstendig bilde, så er min erfaring at vårt normale kostnadsnivå, inklusive skatter og avgifter, er godt under 30% av hva det ville vært i Norge. Dette betyr at fra å befinne oss i ulike tigger-køer i Norge, så kan vi her hvert år fremdeles spare rundt 70% av selv min norske pensjon, og ellers ikke mangle noe.

Når kostnads- og skattenivået i Kina er en brøkdel av hva det er i Norge, så handler dette lite om lønnsnivå, men om graden og farten landenes respektive valuta mister sin kjøpekraft, samt økning i skatter og avgifter. Dette fenomenet er knyttet til hvor i det sykliske livsløpet den respektive sivilisasjon, og følgelig dens valuta, befinner seg i. Kina nådde sitt bunnpunkt omtrent samtidig med at Norge nådde sitt toppunkt, som jeg mener var rundt 1980. Det var da juksingen med inflasjonsberegningen i Norge og resten av vesten startet. Kina nærmer seg nå sin sykliske topp, og Norge sin sykliske bunn.

Russland befinner seg 10-15 år bak Kina, og er nå i solid økonomisk vekst. Kina vokser fremdeles, men takten har avtatt fra glansperioden fra år 2000 til rundt 2015. USA er grovt sett på samme sted som Norge og resten av Europa. Selv om vekslingskurser mellom ulike lands valutaer påvirkes av mange forhold, så kan utviklingen i et lands vekslingskurs normalt gi et bilde av hvor landet befinner seg i sin syklus. La meg illustrere:

I 2009 kjøpte vi en 220 kvm stor leilighet i Xining for 600,000 RMB, som da tilsvarte 430.000 NOK. Vi solgte leiligheten 6 år senere for 1.290,000 RMB, som da tilsvarte nesten 2.000.000 NOK.

Dette eksempelet illustrerer følgende: 1) markant velstandsutvikling og boom i det Kinesiske eiendoms-markedet, 2) et dramatisk fall i den norske kronens kjøpekraft, 3) en halvering av vekslingskursen mellom NOK og CNY og 4), uten å være klar over det på den tiden, jeg var på rett side av historien.

Norge er ikke på rett side av historien, noe alle pensjonister og alle andre allerede merker eller ganske snart vil merke, tror jeg. Og derfra heter neste stasjonen NULL, hvilket vil si NULL kjøpekraft i pensjoner, lønninger, sparepenger, bankinnskudd og finansinvesteringer, om alt dette ikke plutselig forsvinner i et ragnarokk av en planlagt og godt regissert finanskrise. Endestasjonen er uansett NULL, med ytterst få unntak, også for dem som har flyttet til Sveits.

Alle sivilisasjoner synes å følge den samme 70-100 år lange syklus. Når toppunktet er nådd og nedturen har startet så vil skatter, pengetrykking og inflasjon begynne å øke, valutaens kjøpekraft vil falle raskere, reallønnsvekst vil snu til reallønnsfall, produktiv kapital vil begynne flytte til andre land, fallende produksjon vil bli erstattet av tjenester og gjeld, og offentlig juks, løgn, korrupsjon og kriminalitet vil øke.

Når bunnpunktet nærmer seg så vil Staten normalt bli mer og mer autoritær og overgrepene mot egen befolkning vil gradvis bli verre før det meste i samfunnet slutter å fungere som det har gjort, normalt ikke samtidig, men en fallende dominobrikke vil velte den neste.

Etableringen av den første Matsentralen i Norge i 2013, og høy årlig vekst hvert år siden (omfatter nå 911 bedrifter og organisasjoner), er en perfekt indikator på hvor Norge nå befinner seg i sin syklus.


Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

You may also like...