Derimot: Oberstløytnant: USA-basene i Norden har ingen forsvarshensikt.De skal brukes til å angripe Russland. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Oberstløytnant: USA-basene i Norden har ingen forsvarshensikt.De skal brukes til å angripe Russland. – Derimot

derimot.no:

USAs ATOMDEMONSRASJON I NORSKEHAVET

Av Einar Ødegård, oberstløytnant ute av tjeneste

Nå forundres de skyldige over den amerikanske atomdemonstrasjonen i Norskehavet, de forundres over utviklingen fra fredelige tider til denne trusselen mot Russland.

Skjermdump fra artikkel i Nettavisen

‘De skyldige’ er åndssvake skandinaviske politikere som Erna Solberg, Carl Bildt og Alexander Stubb, som har latt USA fylle Skandinavia med 47 amerikanske baser.

De 47 basene har ingen forsvarshensikt, de er opprettet for at USA skal brukes for å angripe Russland.

Når vi i tillegg vet at russere ikke på noen måte viser aggressive hensikter mot Skandinavia, men bare holder forsvaret av Mor Russland i orden, ser vi klart at de nevnte skandinaviske politikerne ene og alene har gått USAs aggressive ærend, betalt eller ikke.

Det ironiske i demonstrasjonen er at Skandinavia har fått vite hvilken gru russerne vil utløse ved trussel om et amerikansk angrep, når de skandinaviske baseområdene, havner og flyplasser blir gjort til radiaoaktive skraphauger av russiske våpen.

Skandinavias meget store bidrag til krigen i Ukraina (les USAs krig mot Russland med bruk av ukrainere) er aktive krigshandlinger som Russland med full rett kan besvare konvensjonelt eller kjernefysisk.

Skyldig er de nevnte politikere med tilhengere.

Forsidebilde er KI-generert

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar