Derimot: Nytt studie bekrefter det andre studier tidligere har vist:Sjansen for å dø økte med vaksineringen. – Derimot

Derimot.no
Derimot: Nytt studie bekrefter det andre studier tidligere har vist:Sjansen for å dø økte med vaksineringen. – Derimot

derimot.no:

Et enkeltstudie vil ikke være tilstrekkelig for å revurdere den vaksinepolitikken som er ført i hele den vestlige verden, også i Norge. Men dette studiet er et av mange som viser det samme: Vaksinene er ineffektive og tildels svært skadelige for noen.

Bare et slikt forskningsresultat skulle få varselklokkene å kime hos norske helsemyndigheter. I stedet stikker de hodet i sanden og forbigår kimingen med taushet. Hvis dette skulle vise seg å være den generelle sannheten for vaksinekampanjen fra 2021 er det mange som ligger syltynt an både i de politiske kretsene, mediene og ikke minst blant helesmyndighetene.

Men det tar tid før virkeligheten siger inn i befolkningen. Det er bare folkeopinionen som kan skape politisk forandring og ennå er det langt å gå før vi kommer til det punktet.

Knut Lindtner
Redaktør

Studie viser økt dødelighet hos vaksinerte og ingen effekt av booster

En italiensk studie nylig publisert i det fagfellevurderte tidsskriftet Microorganisms fant økt dødelighet hos covidvaksinerte. Forskerne analyserte dødelighet av alle årsaker under covid i den italienske provinsen Pescara.

Risiko for død økte med 2,4 ganger hos de som hadde mottatt en dose sammelignet med de uvaksinerte, mens man fant en økning på 1,98 hos de som hadde mottatt to doser. Studien beskriver videre redusert forventet levetid samt ingen positiv effekt av boostervaksinering, hvor forskerne konkluderer som følger:

We found all-cause death risks to be even higher for those vaccinated with one and two doses compared to the unvaccinated and that the booster doses were ineffective. We also found a slight but statistically significant loss of life expectancy for those vaccinated with 2 or 3/4 doses.

Les omtale av studien hos Jon Fleetwood

Innlegget er hentet fra Foreningen Fritt vaksinevalg

Forsidebilde: KI-generert

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar