Derimot: Ny Oxford-undersøkelse:Bare covidvaksinerte fikk hjertebetennelse. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

Ny Oxford studie finner hjertebetennelser bare hos covid-vaksinerte, ikke hos covid-smittede.

Oxford University: Myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) og perikarditt (betennelse i hjerteposen) forekommer kun etter covid-vaksinasjon, ikke covid-smitte.

Av Margaret Flavin.

Forskere ved Oxford University undersøkte over én million engelske barn i alderen 5 til 11 år, og ungdom i alderen 12 til 15 for myokarditt og perikarditt og sammenlignet forekomsten hos covid-smittede og covid-vaksinerte. I følge studien oppstår myokarditt og perikarditt kun etter covid-vaksinasjon og ikke etter covid-smittte.

«Selv om alle tilfellene av myokarditt- og perikarditt i løpet av studieperioden var sjeldne, skjedde hos vaksinerte individer», skrev forfatterne. Epoch Times rapporterer: Studien analyserte data fra National Health Service (NHS) Englands Open SAFELY-TPP-database, som dekker 40 prosent av engelsk primærhelsetjeneste.

Vaksinerte ungdommer og barn ble sammenlignet med uvaksinerte kohorter, og fulgt i 20 uker for å sammenligne positive covid-tester, sykehusinnleggelser, kritisk behandling for covid, uønskede bivirkninger og ikke-covid relaterte sykehusinnleggelser.

Tallmaterialet viste at myokarditt og perikarditt kun ble dokumentert hos vaksinerte. Disse resultatene motsier data fra andre studier, som viste en høyere forekomst av myokarditt etter covid-smitte.

Bortsett fra tre tilfeller av perikarditt, oppsto alle andre tilfeller etter første vaksinedose. Mer enn halvparten av ungdommene med perikarditt og myokarditt ble innlagt på sykehus eller oppsøkte legevakten. Det er ukjent hvor mange ungdommer som trengte kritisk behandling, selv om maksimal innleggelsestid for myokardittbehandling var én dag.

Kardiolog Dr. Peter McCullough, som ikke var involvert i studien, sa til Epoch Times at studien er en av mange som viser at covid-vaksinasjon ikke er medisinsk nødvendig for barn, når smitteraten er på mindre enn 1 prosent, og at overdreven testing for covid er sløsing med ressurser.

Fra Viligant News, publisert 2 juni 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og X-meldinger med video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Oxford University: Myocarditis & Pericarditis Only Appear After COVID Vaccination, Not Infection.

Forsidebilde: Jean-Louis Paulin

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar