Derimot: Norges bidrag til Nato-krigen:Mobilisering av fordommer og dumskap. – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

NATO – ustanselig mobilisering av menneskelig dumhet.

Av Arild Haglund

Jens Stoltenberg får globalt stadig mer oppmerksomhet som den mest ekstreme NATO-skikkelse de siste 10 år.

Assosiasjonen går til Joseph Goebbels – som i følge den store tyske sosialdemokrat Kurt Schumacher (1895 – 1952) – kontinuerlig appellerte til det «indre svinet» hos menneskene.

Russland og russerne – har vært og er skyteskiva til Stoltenberg-NATO. «Ideologien» har sitt opphav i våpenkapitalfinansierte «tenketanker» i USA, og utbasuneres via CIA fra toppnivået i NATO.
Metodene har blitt stadig mer totalitære – det være seg kontroll og siling av informasjon, rigging av statskupp som i Ukraina 2014, og som tiltak for å hindre normalt mellomfolkelig samkvem mellom Europas ulike menneskegrupper.

Siste eksempel på det «indre svinet» hos den andre av «Gro sine gutter»  herr Jonas Gahr Støre – er forbud mot at russere skal få komme på ferieturer til Norge(!)

Den – som utenrikspolitiker overvurderte –  Jonas Gahr Støre, han bør minnes om at Russland var det aller første landet som anerkjente Norges fulle suverenitet i 1905.

«For første gang i historia seirer dumheten i Tyskland..!» tordnet den gode Kurt Schumacher i sammenstøt med Goebbels om nazistenes maktovertakelse.

Hvis Jens Stoltenberg ikke blir stoppet snart –  går Europa på ny inn i nattsvart mørke?

Forsidebilde: iStock

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar