Derimot: Norge styrer lukt mot: Der Untergang.

Derimot.no

derimot.no:

Norway – den amerikanske delstaten.

Av Jan Hårstad

Professorer og skribenter av alle slag kappes om å skrive at Russland angriper Norway med atombomber. Det er det som nå står i Aftenposten hver dag.

Når nå Norge fredag 2. februar 2024 oppga all selvstendighet og omgjorde nasjonen til en framskutt amerikansk base, kom ikke dette som noen overraskelse på meg. Helt fra 2019 har den såkalte «venstresida» med sine posisjoner i Ukrainakrigen og med sine økte bevilgninger til Nato, dekket bordet for at Pentagon fikk all makt i Norge.

Da Ukrainakrigen brøt løs fikk jeg det travelt med å skrive: Nå får noen unge påta seg den oppgaven å skrive en rekke dokumentariske bøker om den norske «venstresidas» kapitulasjon og sammenbrudd. Etter noen års barbarisk kriging ser jeg overhodet ikke spor av en slik nødvendig virksomhet. Og hva kan det komme av? Er marxistisk type kritikk og analyse fullstendig utradert i Norge?

Karl Johann Kautsky var en av de fremste sosialistene i Europa fra slutten av 1800-tallet til han døde i 1938. (Fra Wikipedia)

Under første verdenskrig var det jo Karl Kautsky som var den ledende apologeten for imperialistisk krig. Og både Rosa Luxemburg og Lenin skrev tykke bind om vilken tragedie Kautsky var for arbeiderbevegelsen. Det var Kautsky de brukte det meste av krefter på: den trojanske hesten i arbeiderbevegelsen.

Overfladiske folk kan nå tro at denne woke-Nato-grønne bevegelsen som kaller seg «venstre» etter hvert tar til vettet og finner tilbake til anti-imperialisme. Det finnes ingen eksempler fra europeiske historie som beviser at partier som har vært anti-imperialister vender tilbake til utgangspunktet. Tvert imot viser historien at slike partier bare degenerer for deretter å gå i full oppløsning. En kan vise til de store italienske og franske kommunistpartiene som ikke finnes lenger.

I forhold til per capita er den amerikanske delstaten Norway den aller største krigspådriver i Europa. Og det aller siste er at Norway også når det gjelder våpeneksport seiler opp som størst per capita: 6,8 milliarder kroner i 2023.

Og det som fullstendig går under radaren i Norway er at den tyske imperialismen i sine strategidokumenter er hysterisk begeistret for det «sehr intensive Zusammenarbeit der deutschem und norwegische Steitkräfte» Ikke bare det: når det gjelder råstoffer, gass og olje går alt på tyske premisser. Knapt noen i Norge interesserer seg for dette.

Norway/Norwegen er et katastrofeområde som har direkte kurs mot Der Untergang. Jeg håper bare jeg dør før helvete bryter løs. 

Hvem skulle trodd noe sånt. At Norge skulle bli en imperalistisk supermakt i krig og våpeneksport med «venstresida» som assistenter?

Virkeligheten overgår all fantasi.

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar