Derimot: Noen jobber for å få en reprise på ‘vaksine’-skandalen Professor: Ikke ta ‘covid-vaksiner’, det er ikke et medisinsk råd, det er et råd for overlevelse!

Derimot.no

derimot.no:

En professor i evolusjonsbiologi gir en knusende kritikk av mRNA-teknologien.

Av Swebbtv

Det giftige piggproteinet som covid-vaksinen får kroppen til å produsere, er ikke det mest grunnleggende problemet med mRNA-vaksinen. Det er selve mRNA-plattformen som er det store problemet, argumenterer Bret Weinstein, professor i evolusjonsbiologi.

Det er Bret Weinstein, tidligere professor i evolusjonsbiologi, som nå retter knusende kritikk mot de såkalte mRNA-vaksinene.

Å fraråde folk å ta sprøytene er ikke medisinsk råd, skriver han på X. «Det er overlevelsesråd», påpeker han.

Dette på samme måte som mottoet «Ikke spis godteri fra fremmede» ikke bare er er kostholdsråd. Det er sunn fornuft. De er så farlige, sier han!

«Antallet designfeil i mRNA-vaksinene er svimlende. Forurensningsproblemet alene gjør dem uegnet for mennesker. Det som gjør autoimmun/myokarditt-problemet spesielt, er at det ikke handler om covid eller kvalitetskontroll i det hele tatt. Alle vaksiner basert på mRNA-plattformen vil forårsake dette», skriver han i et annet innlegg.

Nylig sa journalisten Megyn Kelly at hun angret på at hun tok covid-vaksinen, og at hun utviklet en autoimmun sykdom etter å ha tatt den. Etter dette fremhevet Weinstein problemet med nettopp de autoimmune effektene av covid-»vaksinene».

Ifølge Bret Weinstein er det ikke det giftige piggproteinet som er det grunnleggende problemet med mRNA-vaksiner, men selve mRNA-plattformen.

– Det faktum at det ikke er noe bestemmelsessted for disse mRNA-ene, gjør at de kan ende opp i en hvilken som helst celle. Det betyr at hver gang de vaksinerer noen med den teknikken, skjer det et autoimmunt angrep på vevet som tilfeldigvis tar opp lipid nano-partikler, sa han nylig i et intervju hvor han nøye forklarer problemet med mRNA-teknologien.

– Dette vil forårsake en autoimmun lidelse i vevet, og hvis det vevet tilfeldigvis er hjertet, vil det være et ødeleggende problem.

Bret Weinstein er så sikker på sin sak i denne saken at han setter karrieren på spill, påpeker han.

Kommentar fra oversetteren:

Det er ingen tvil, mRNA-injeksjonene er et biovåpen, kalt vaksiner for å få folk til å ta dem. De er for depopulasjon og befolkningskontroll, pønsket ut av en herskerklasse som i over hundre år i sine publikasjoner ikke har lagt skjul på intensjonene om å redusere verdens befolkning. Schwab, WEF, Gates, Rockefeller, The Club of Rome, alle herskerklassens organisasjoner er klare på dette.

Deres propaganda-maskin, vestlig hovedstrømpresse og media, sørger for at denne sannheten aldri når befolkningene. Tvert i mot MSM vil igjen skremme befolkningene til i panikk ta de nye covid-«vaksinene», som svekker immunforsvaret. Glem tallet 6 millioner. Det nye tallet, og dette tallet er også riktig, for den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne, er 6 milliarder. Det er antallet mennesker som har fått en eller flere covid-«vaksiner». Så er også satanisme enkelt forklart å snu alt på hodet.


Fra Swebbtv, publisert 8. september 2023.
Oversatt av Northern Light fra svensk. Linker og X-meldinger og X-melding med videointervju i originalartikkelen.
Originalartikkel: Ett ”överlevnadsråd” att INTE ta vaccinet – professorns förödande kritik mot mRNA-tekniken.

Les artikkelen direkte på derimot.no