Derimot: Noen i Norge og vesten begynner å forstå at vi taper. Nå ser de etter en sterk person.

Derimot.no

derimot.no:

Situasjonene i Norge

Av Jan Hårstad

Det er faktisk mange som tror at Adolf Hitlers naziparti kom til makten ved gatevold og statskupp, men slik var det absolutt ikke. Nazipartiet hadde store framganger i parlamentariske valg på begynnelsen av 1930-tallet som endte med brakvalg 5 mars 1933: 17 mill stemmer – 43,9%.

Årsaken til dette var ikke bare at storfinansen satset på Hitler, men at også det dannete borgerskapet og middelklassen ga han sin stemme. Det de fryktet aller mest var om kommunistpartiet skulle gjøre alvor om sin parole om proletariatets diktatur.

Som kanskje noen har oppdaget tar jeg noen turer inn på inyheter og Document.no for å debattere der. Det har blitt vanskeligere enn noen gang fordi det sprer seg en nærmest hysterisk atmosfære etter Ukraina og Gazakrigene. Jeg tror den er beslektet med den som hersket i Tyskland under det nevnte valget.

Nå ser man det slik at Hamas et Co ikke bare truer Israel, men har et enormt apparat også i Vesten som er iferd med å undergrave den vestlige Nato-sivilisasjonen, dvs permanent krig. En kaster seg over den minste begivenhet som kan bekrefte at nå overtar militant islam Europa.

I tillegg kommer oppfatningen til Carl Bildt om at Putin snart vil bombe Stockholm og han får støtte fra Tybring-Gjedde i at USA må bombe Russland først. Disse type tanker har også utbredelse på kommentarfeltene i sterke emosjonelle og til dels hysteriske vendinger.

Da blir det også slik at selv de norske begynner å speide etter FØRERE som kan redde vesten fra et sammenbrudd. Trump er fremdeles en av de frelsende skikkelsene som igjen henger sammen med oppfatningen av at USA er templet for DEMOKRATI. Det var også det Biden sa i sin siste tale.

Trenger Europa en sterk leder for å demme opp mot islam og Putin. Må vi avskaffe demokratiet av den grunn?

Men det som er hovedpoenget i alternativ og kritiske USA-blogger er at USA jobber på spreng for å eliminere tradisjonell ytringsfrihet og demokrati. Og det som gjøres i USA innføres overalt i Nato-Zonen.

I Tyskland jobber eliten med å forby Alternative für Deutschland som har for mange velgere. En suksesshistorie.

I USA bygger man på spreng Kunstig Intelligens som kan overvåke både PCer og mobiltelefon. 2 millioner befinner seg allerede på svarteliste for ubekvem tenkning og praksis. Interneringsleirene Fema er gjort istand i tilfellet krig og borgerkrig og FBI Og Homeland Security har væpnet seg med tunge maskingevær.

Nå har jeg da gjennom hele 2023 i debatt hevdet at det er ikke meningen at det skal bli noe valg i USA i november 24. 

Og hvis dyp stat og statens voldsorgan utløser en borgerkrig er det å anta at kommentarfeltene i Norge vil applaudere dette på samme vis som man applauderte Hitler ved valget i 1933. Gudskjelov at noen redder oss fra muslimene og putinistene.

Sånn ser det faktisk ut med utbredt tankeliv i dagens Norge. Ikke mye å gledes over.

Vær forberedt.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Joylynn Goh

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar