Derimot: Når politikerne mister kontakt med folket: Trond Giske-lag vil dukke opp som paddehatter.

Derimot.no

derimot.no:

Når politikerne mister kontakt med folket:

Vi henter denne korte stubben fra nettstedet Hvamenerpartiene. Den illustrerer den situasjonen vi befinner oss og formulerer det store deler av befolkningen ønsker. Det som er ganske utrolig er at dette ikke oppfattes av de som skal styre i Oslo. De lever åpenbart avsondret fra sine egne velgere. De vrir seg for ikke å røre ved den norske tilknytningen til EU, altså EØS-avtalen, som er den faktiske årsaken til krisen som regjeringen befinner seg i.

Vi kan nesten garantere at det vil dukke opp Trond Giske-lag som paddehatter i Arbeiderpartiet overalt rundt om i landet. Hva gjør de når flertallet medlemmer befinner seg i slike lag. Vi nevner ikke Senterpartiet som liksom skulle være mot EU (EØS), men det som skjer forteller at begge partiene sitter på oppsigelse.

Knut Lindtner
Redaktør

Ingen tillit

Nok en gang forsøker regjeringen å lappe på strømstøtten, som vanlig for lite og for sent, og nok en gang viser den at den ikke har forstått problemet eller ikke vil adressere det.

16. febr. 2023 (Grafikk: skjermdump fra Dagsrevyen)

Problemet er

at vi i Norge ikke lenger får sette pris på strøm uavhengig av EU

at folk ikke vil ha rasjonering av kraft på grunn av stor eksport

at folket ikke ønsket seg eksportkabler og å avgi suverenitet til EU

at kraftpolitikken ikke er forankret i folket

at Norge har et demokratisk problem

Dersom tomater koster 4 ganger så mye i Norge som i Frankrike og Spania, er det da den norske prisen som skal bestemme hva tomater koster i EU? Hvis strømprisen i Norge settes av markedet i Tyskland, betyr det at vi også skal få tyske priser på biler og øl?

Forsidebilde: Phoenix Han

90 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 90 ganger.

Post Views: 95

Les artikkelen direkte på derimot.no