Derimot: Moderne terrorisme.En zionistisk oppfinnelse? – Derimot

Derimot.no

derimot.no:

De foretrekker å forkle seg.

Av Jan Hårstad

Som vi har vært inne på mange ganger på derimot så er det så godt som umulig å diskutere zionismens historie i Norge da den offisielle versjonen er slik: Hitler forfulgte jøder og tvang dem til Palestina. Den som sier noe kritisk om zionister og Israel er en alliert av Hitler. Dette har jeg personlige erfaringer med. Sånn er det bare.

Nå forestår angrepet på Rafah. Og i den anledning er det kanskje på sin plass å nevne tradisjonell zionistisk krigføring slik den ble utøvd på 1930-tallet.

En hel vanlig terroraksjon fra Irgun og andre gikk slik. En tar et melkespann og fyller det med sprengstoff og skruer/spiker. Så ikler terroristen seg arabiske klær og tar seg inn på et arabisk marked og en klokke utløser eksplosivene.

Den vanlige oppfatningen er at Israel ble født rundt militære konfrontasjoner rundt 1948, men det var krigen mellom palestinere og israelere i perioden 1936-39 som la grunnsteinen for Israel. Antatt 5000 døde arabere, 262 britiske soldater og 300 jøder. 

Metoden for å sprenge hovedkvarteret for Britene, King David Hotellet 22 juli 1946, var etter samme lest: forkledd som arabiske matlevrandører med spann tok Irgunfolkene seg inn i nederste etasje av hotellet. Av denne eksplosjonen ble det 91 døde og mange sårete. Kanskje begynner den moderne terrorismen her?

Slik så USS Liberty ut etter det israelske angrepet. Saken er dysset ned i USA (og i Norge).(Foto: Wikipedia)

Noen måneder etter, 31 oktober, sprengte man den britiske ambassaden i Roma. Og så kommer den spektakulære hendelsen omkring det amerikanske overvåkningsskipet USS Liberty hvor 34 amerikanske sjøfolk ble drept. Helt åpenbart ville man senke Liberty for at dette skulle se ut som en egyptisk ugjerning. 9 juni 1967.

Når nå Israels militære går berserk på Vestbredden så holder de seg med flere militære avdelinger som er utkledte som palestinere. Blir det repriser i Rafah?

Den mest spektakulære hendelsen som ble fanget av et videokamera var at IDF ville likvidere noen sårete palestinere  aktivister som lå til behandling på et sykehus. Da opptrer en drapskommando som legepersonell og stormer inn på sykehuset i helseuniformer.

La oss nå anta at norskingene hadde hatt bare minimale kunnskaper om det jeg skisserer her om metoder for krigføring, så er det tvilsomt om folket hadde helsvelget den offisielle historien om spektakulære hendelser i moderne Norgeshistorie. Som de gjorde og som de gjør. Også moderne amerikansk historie.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Lexica

Les artikkelen direkte på derimot.no

Legg igjen en kommentar